SpaceX Falcon 9 roketini UFO mu patlattı?

spacex-falcon9-ufo

Dünya Falcon 9 roketinin bir UFO tarafından patlatılmış olabileceği ihtimaliyle çalkalandı. Elon Musk, SpaceX’e ait Falcon 9 roketinin UFO tarafından patlatılmış olabileceğini söyledi. Eylül 2016 tarihinde fırlatılmaya çalışılan roket aniden patlamıştı. Patlamadan hemen önce çevresinde uçuşan ufak bir cismin fark edilmesiyle tartışma başladı.  SpaceX ve Tesla girişimcisi Elon Musk, UFO hayranlarını çok mutlu eden bir açıklama yaptı. NASA konu hakkında sessizliğini korudu.

Falcon 9 roketini UFO mu patlattı?

  • İlginç fikirlerden korkmadığı herkesçe bilinen Musk, bu yılın başlarında Matrix tarzı bir bilgisayar simülasyonu içinde yaşıyor olduğumuzun ‘neredeyse kesin’ olduğu açıklamasında bulunmuştu.

Bunu da okumak isteyebilirsiniz

Otobanda UFO görüntülendi iddiası heyecanlandırdı

UFO hakkında araştırmalarını paylaşan Scott C Waring adındaki blogger*, sayfasında 2016 Nisan ayında çekilmiş ve UFO olduğunu iddia ettiği bir video yayınladı. Videoda Çin'in Guangzhou şehrindeki bir otoban üzerinde duran UFO...
  • SpaceX’e ait Falcon 9 roketinin kalkış rampasına doğru uçan tuhaf bir cismi gösteren bir videonun yayınlanmasının ardından UFO takipçileri bu işin içinde uzaylıların parmağı olduğundan emin.Komplo teorisi severler bu olayın barış sever uzaylılar tarafından gönderilen bir işaret olduğunu ve roketin kötü amaçlar için kullanılmasından önce uzaylılar tarafından yok edildiğini düşünüyor.
  • Bazı kişiler ise küçük cismin sadece bir drone olduğu görüşünü savundu.
spacex-falcon-9-ufo_video
SpaceX Falcon 9’u üzerinden geçen UFO mu patlattı?

Rokette bir casus uydu veya silah uydusu mu vardı?

  • UFO Sightings Daily gazetesinden uzaylı avcısı Scott C Waring olay hakkında şunları söyledi:

“Merak ediyorum Elon Musk ABD hükümetinin rokete bir casus uydu veya silah uydusu yüklemesine izin vererek halkın güvenine ihanet mi etti? Bir roketin patlamasında uzaylıların rolü varsa o roketin insanlığın geleceği üzerinde çok kötü etkiler ortaya çıkarma ihtimali olduğunu anlarsınız. Öyle görünüyor ki Space X kitle imha silahı tüccarı haline geliyor. Üçüncü Dünya Savaşı’nı başlatmadan önce uzaylılar tarafından yok edildiği için çok şanslıyız.”

spacex-falcon-9_ufo_izle
SpaceX Falcon 9’u UFO mu patlattı?

Bunu da okumak isteyebilirsiniz

UFO’dan düştüğü iddia edilen 250 bin yıllık parça

Romanya'nın Mureș nehri kıyısında bulunan bu alüminyum parçanın 250.000 yıllık olduğunu tahmin ediyor. UFO uzmanları bu el yapımı olduğu tespit edilen nesnenin yıllar önce dünyayı ziyaret eden uzaylılar tarafından düşürülmüş...

Roketin patlama öncesi ve sonrasını gösteren uzun video:

[socialpoll id=”2387352″]

Yorumunuzu yazın