Hayalet bisiklet mi sürdü: Ürpertici anlar kamerada

Güvenlik kamerasına kendi kendine hareket eden bisikletin bir hayalet tarafından sürüldüğü iddia edildi. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen videoda, gece vakti bir evin önündeki bisikletin pedalları ve tekerlekleri kendi kendine hareket etmeye başlıyor. Bisikletin üzerinde kimsenin olmamasına rağmen bisikletin kim tarafından sürüldüğü merak konusu oldu. Bir süre sonra bisikletin hemen yanındaki masanın üzerinde duran boş kova hızla yere düşüyor. Kovanın yere düşmesiyle ortaya çıkan gürültüden rahatsız olan ev sakini evin dışına çıkıyor. Yerdeki kovayı gören adam kovayı alıp masanın üzerine tekrar koyuyor. Bir terslik var mı diye etrafı inceleyen genç, bir süre sonra eve dönüyor. Gürültünün sebebini merak eden adam ertesi gün kamera görüntülerini incelediğinde bisikletin ve kovanın kendi kendine adeta görünmez bir kişi tarafından kontrol edildiğini görünce gözlerine inanamıyor.

  • İzlediği videoyu sosyal medyada ‘Hayalet bisiklet sürüyor’ başlığıyla yayınlayınca bir çok insanın izlemesine sebep oluyor.
  • Görüntüleri izleyen kişilerin bazıları görüntülerdekinin görünmez bir kişi olduğunu iddia ederken bazıları da videonun gerçek ama kurmaca ve düzmeceden ibaret olduğunu savundu. Hatta yorumlardan bir bazılarında uzaktan kumanda ve misina yardımıyla bu objelerin hareket ettirildiği iddia edildi.

  • Son günlerde UFO, hayalet, cin, peri ve uzaylı gibi ilginç haberler, kurgu ve özel efektler yardımıyla sıkça karşılaştığımızı düşünecek olursak, bu da onlardan bir tanesi diye düşünüyoruz.

  • Video içindeki gerçek hayalet mi, yoksa ‘kesin ip var‘ mı bilmiyoruz ama tek bilinen şey videonun şu ana kadar yüz binlerce kez izlendiği.

Yorumunuzu yazın