UFO uzmanının satanistler tarafından öldürüldüğü iddia edildi

satanistler-tarafindan-oldurulen-ufo-uzmani
UFO uzmanı 39 yaşındaki Max Spiers’ın UFO’lar hakkında konuşma yapmak için gittiği Polonya’da satanistler tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Koltukta ölü bulunan 2 çocuk babası Spiers’ın Vanessa Bates adındaki annesi, olay sonrasında yaptığı açıklamada oğlunun sesinin uyuşturucu almış bir insan gibi geldiğini söyledi. Bu ifadeden yola çıkarak, katillerin Spiers’ı öldürülmeden önce uyuşturduğu ihtimali ortaya atıldı. Yetkililer Max Spiers’ın ölümü hakkında normal bir ölüm demiş olasalar da annesinin verdiği ifadeler durumun biraz karışık olduğunu gösteriyor. Oğlunun fit ve güçlü kuvvetli olduğunu söyleyen anne oğlunu bir cinayete kurban gittiğini iddia etti.

UFO araştırmacısı satanistler tarafından mı öldürüldü?

Üzgün anne Spiers’in ölü bulunmadan önce kendisine “Bana bir şey olursa araştırın” şeklinde bir mesaj gönderdiğini ve bu mesajdan sonra ölü olarak bulunduğunu açıkladı. Bu durumun da cinayet iddiasını güçlendirdiğini ifade etti.

Koltukta ağzından siyah sıvı akıyordu

Olayı yakından takip eden arkadaşları ise bunun bir cinayet olduğunu ve Spiers’ın öldükten sonra siyah renkte bir sıvı kustuğunu iddia etti. Bulunduğuda ise cesedinin bir koltukta olduğu açıklandı. Acılı anne ise oğlunun kısa süre önce Polonya’da tanıştığı bir kadınla birlikte bir ev tuttuklarını ve birlikte yaşadıklarını açıkladı. Bu olayla direk bir ilgisi olmasa da olayın çözümlenmesinde bir faydası olacağını düşünerek onun da bulunup ifade vermesi gerektiğini söyledi.

satanistler-tarafindan-oldurulen-ufo-uzmani-ilginc

Yorumunuzu yazın