CERN bahçesinde insan kurban etme görüntüleri yayınlandı

CERN-bahçesinde-insan-kurban-etme-görüntüleri-yayınlandı-video

CERN (Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi) bahçesinde gece yarısı çekilen ‘insan kurban etme ayini görüntüleri yayınlandı. CERN Cenevre kampüsü bahçesinde yapılan bu mizansenin videosu internette yayınlanınca ortalık karıştı. Kısa süre sonra bu görüntülerin sadece, şeytana insan kurban etme ayininin bir mizanseni olduğu ortaya çıktı.

  • CERN’in Cenevre kampüsünün bahçesinde bir insan kurban etme ayini mizanseni dünyanın gündemine oturdu.
  • Videonun birkaç öğrenci tarafından şaka amaçlı çekildiği düşünülmekte.

CERN-bahçesinde-insan-kurban-etme-görüntüleri-yayınlandı

  • Araştırma merkezi görevlileri derhal olay hakkında açıklama yaparak, kendilerinden habersiz ve izinsiz yapılan yanlış bir hareket olduğunu söylediler. Bu ayini düzenleyen kişilerin yakalanıp bulunması için soruşturma başlatıldı. Yetkililer videonun CERN’de çekildiği doğrulanırken bir insan kurban etme töreninin ise söz konusu olmadığı sadece korkunç bir şaka videosu olduğu belirtildi.

 

  • 7/24 giriş çıkışların kontrol edildiği bir araştırma merkezinde böyle bir şeytana insan adama töreninin nasıl yapıldığı da merak konusu.

CERN-bahçesinde-insan-kurban-etme-görüntüleri-yayınlandı-video-izle

GÖRÜNTÜLER GERÇEK, OLAY MİZANSEN

  • Görüntülerde bir grup siyah elbise giymiş insan dört bir köşeye geçiyor. Ortaya kurbanı öldürecek kişi elindeki bıçak benzeri kesici aletle geliyor. Sonra siyah giyinimli kapişonlu bir kurban bayan yanına getiriliyor.

CERN-bahçesinde-insan-kurban-etme-görüntüleri-yayınlandı-izle

  • Ortaya getirilen kadının elbisesi çıkarılıp yere yatırılıyor. Cellat yerde yatan kadına yaklaşıp göğsünden bıçaklıyormuş gibi yapıyor. Çekimin gerçekçi gözükmesi için de kameraman bu sırada korkuyormuş gibi yapıp kameranın açısını bozuyor.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Yorumunuzu yazın