Evde Yemek Tarifi Yazarak Para Kazan

Sunum fotoğrafı süper mi? Öncelikle fotoğraflarınızın kalitesine dikkat edin. Fotoğraflarınızın aydınlık bir ortamda çekilmiş olması tercih edilir. Yanı sıra kullanılan sunum tabağına, aksesuarlara ve arka plana dikkat etmeniz sizi öne geçirecektir. Özet kısmı uzun mu? Özet deyip geçmeyin o kısma tarifiniz hakkında faydalı bilgiler içeren en az 3-4 cümlelik bir yazı yazın. Örneğin: Falanca mevsimde çok güzel olur, yanında şununla çok güzel olur, şu malzemeyi katarsanız nefis olur, içinde kullandığım şu malzemenin şu hastalıklara faydası var veya şeker hastalarının çok seveceği bir tarif veya Yapım aşaması fotoğraflarınız var mı? Daha sonra tarifinizde yapım aşamalarına ait fotoğraflarının olduğuna emin olun. Püf noktalarını yazdınız mı? Püf noktalarını yazdığınızdan emin olun çünkü yemek yapmak isteyen ziyaretçiler en çok kimsenin bilmediği püf noktalarını sever ev uygular. Ek bilgi verdiniz mi? Tarifiniz hakkında genel veya özel fark etmez anlamlı ek bilgiler vermeniz faydalı olabilir. (örneğin: Bu yemeği şu mevsimde yapın, şununla birlikte yapın, … malzemesini şuradan bulabilirsiniz, şu malzeme yerine şunu kullanabilirsiniz gibi) Popüler tarif gönderin. İnternette çok aranan tarifler sizi birkaç adım öne çıkarır. (örneğin: kek, kurabiye, börek, tatlı, pasta, poğaça, turşu, konserve, reçel, salça, kışlık hazırlıkları gibi…) Mevsime ve döneme uygun tarifler (örneğin dondurma, ramazan pidesi, yılbaşı hindisi, turşu, salça, reçel…) Yemeğinizin veya içindeki bir malzemenin faydalarını uzunca yazın? Örneğin bir enginar çorbası yaptıysanız enginarın faydaları: şunlardır bunlardır, şuna iyi gelir buna iyi gelir diye bilirsiniz. Yaptığınız yemeğin yanına ne iyi gider uzunca yazabilirsiniz. Bir kuru fasulye tarifi yaptık diyelim. “Yanına çok güzel bir cacık yaparsanız harika olur. Bir de pirinç veya bulgur pilavıyla beraber ana yemeğimiz tamamlanmış olur. Eğer evinizde turşu da varsa diyecek söz kalmaz bu güzel menüye. Ha bir de kuru soğan tabi 🙂” diyebilirsiniz… Tarifinizi Paylaşın: Yayınlanan tariflerinizi profilinizden takip ederek linklerini tüm sosyal medya hesaplarınızda, hikayenizde veya üye olduğunuz whatsapp veya telegram gruplarında paylaşarak fazla kişi tarafından izlenmesini sağlayabilirsiniz. Ne kadar farklı kişi tariflerinizi incelerse o kadar çok para kazanırsınız. (ama sakın aynı kullanıcı çok fazla tıklama hatasına düşmesin hesabınız bloke olabilir ve biriken ödemeleriniz ödenmez.)
tarif ekle para kazan

Evde para kazanmanın yollarını arayanlara çok güzel ve kazançlı bir yöntem buldum. Üstelik 3-5 kuruş da değil sonsuz bir gelirden bahsediyorum. Sitemiz 1001yemektarifi adlı bir yemek tarifi sitesi. Bu siteye ücretsiz bir şekilde üye oluyorsunuz. Daha sonra sitedeki tarif gönder kısmına tıklayıp size ait olan (yani oradan buradan kopyalamadığınız) bir tarifinizi yazıp fotoğraflarla birlikte siteye yüklüyorsunuz.

Yemek tarifi ekleyerek internetten para kazan

Daha sonra sitede tarifiniz yayınlanıyor ve artık yazdığınız tarifiniz sizin adınızla internette oluyor. Yani internette kendi tarifinizi görüp tıkladığınızda yazar olarak kendi adınızı ve fotoğrafınızı görüyorsunuz.

Tariften Nasıl Para Kazanıyorsunuz

Tarifiniz ne kadar etkileyici ve faydalıysa o kadar çok insan tarafından tıklanıyor. Ne kadar farklı insan tarafından tıklanırsa o kadar çok para kazanıyorsunuz.

Tariften Çok Para Kazanmanın Yolları

  • Sunum fotoğrafı süper mi? Öncelikle fotoğraflarınızın kalitesine dikkat edin. Fotoğraflarınızın aydınlık bir ortamda çekilmiş olması tercih edilir. Yanı sıra kullanılan sunum tabağına, aksesuarlara ve arka plana dikkat etmeniz sizi öne geçirecektir.
  • Özet kısmı uzun mu? Özet deyip geçmeyin o kısma tarifiniz hakkında faydalı bilgiler içeren en az 3-4 cümlelik bir yazı yazın.
  • Yapım aşaması fotoğraflarınız var mı? Daha sonra tarifinizde yapım aşamalarına ait fotoğraflarının olduğuna emin olun.
  • Püf noktalarını yazdınız mı? Püf noktalarını yazdığınızdan emin olun çünkü yemek yapmak isteyen ziyaretçiler en çok kimsenin bilmediği püf noktalarını sever ev uygular.
  • Ek bilgi verdiniz mi? Tarifiniz hakkında genel veya özel fark etmez anlamlı ek bilgiler vermeniz faydalı olabilir. 
  • Popüler tarif gönderin. İnternette çok aranan tarifler sizi birkaç adım öne çıkarır.
  • Mevsime ve döneme uygun tarifler
  • Yemeğinizin veya içindeki bir malzemenin faydalarını uzunca yazın? Örneğin bir enginar çorbası yaptıysanız enginarın faydaları: şunlardır bunlardır, şuna iyi gelir buna iyi gelir diye bilirsiniz.
  • Yaptığınız yemeğin yanına ne iyi gider uzunca yazabilirsiniz. Bir kuru fasulye tarifi yaptık diyelim. “Yanına çok güzel bir cacık yaparsanız harika olur. Bir de pirinç veya bulgur pilavıyla beraber ana yemeğimiz tamamlanmış olur.
  • Tarifinizi Paylaşın: Yayınlanan tariflerinizi profilinizden takip ederek linklerini tüm sosyal medya hesaplarınızdahikayenizde veya üye olduğunuz Whatsapp veya Telegram gruplarında paylaşarak fazla kişi tarafından izlenmesini sağlayabilirsiniz. Ne kadar farklı kişi tariflerinizi incelerse o kadar çok para kazanırsınız.