Erkek Şort Nasıl Olmalıdır?

Erkek Şort Nasıl Olmalıdır?
Erkek Şort Nasıl Olmalıdır?

Yaz aylarında pek çok erkeğin tercih ettiği erkek şort modelleri için çok fazla alternatif bulunuyor. Siz de kendiniz için satın almayı düşünüyorsanız önce boyunu kesinlikle vücut orantınıza göre seçmelisiniz.

Mesela bacak boyunuz kısa ise diz altı olan bir erkek şort sizi daha kısa boylu gösterecektir. O yüzden ya diz hizasında ya da diz üstü modellerden almanız daha ideal olacaktır. Bunun yanı sıra boyunuz uzun da olsa gereksiz derecede kısa şortlardan kaçınmalısınız. Son zamanlarda erkekler spor yaptıkları şortları günlük hayatlarında da kullanmaya başladılar.

Eğer bu şortları kullanmayı düşünüyorsanız bazı kriterlere dikkat etmelisiniz. Basketbol şortunu diyelim günlükte kullanacaksanız çocuksu görünmemek için şortunuzun çok bol ve uzun olmamasına dikkat etmelisiniz.

Erkek Şort Nasıl Olmalıdır?
Erkek Şort Nasıl Olmalıdır?

Erkek Şortları ile Nasıl Kombin Yapılır?

Çeşitli kumaşlardan üretilen erkek şort modelleri pamuklu, keten veya kanvas dediğimiz kumaşlardan olabilir. Bunların üzerine en güzel keten gömlekler uyum sağlıyor.

Veya basic tişörtler ile kombin yapabilirsiniz. Kendinizi rahat ve şık hissedebileceğiniz şortlar için https://www.lescon.com.tr/erkek-sort/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.