Home Kamp ve Outdoor 2024 Konteyner Ev Fiyatları

2024 Konteyner Ev Fiyatları

satılık ev konteyner fiyatları
konteyner fiyatları

Bu yazımızda herkesin hayali olan yazlık, bağ evi, villa veya hobi bahçesi olarak kullanabileceği bir konteyner ev fiyat listesini oluşturduk. Sizler için konteyner içine dışına ait videosunu da çekip ekledik. Banyosu nasıl mutfağı nasıl göreceksiniz. Konteyner iyi midir kötü müdür, neyine dikkat etmeliyiz, hileleri şikayetçi olanlar varsa neyinden şikayetçi hepsini öğreneceksiniz. Aşağıda konteyner ev çeşitlerini, fiyatlarını, özelliklerini ve kullanım alanlarını öğreneceksiniz. Satılık Konteyner ev almak isteyenler aşağıdaki konteynerleri incelemeden asla almamalı. İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası yanı sıra özellikle Çatalca konteyner satış showroomumuz sizi bekliyor. Ayrıca prefabrik ev yapanlara devlet desteği (hibe desteği) nasıl oluyor aşağıda onu da anlattık.

UCUZ VE KALİTELİ KONTEYNER ÖNERİM İÇİN AŞAĞIYI TIKLA⤵️

Ucuz Ev Konteyner Fiyatları

Bu listede sudan ucuz tabir edebileceğimiz neredeyse herkesin alabileceği fiyat aralığındaki konteyner modellerini listeledik. Ayrıca çok uygun fiyatlı devasa bir 2+1 odalı ev konteyner modelleri de listede var. Artık 3 odalı bir eve milyon liralar vermeye son… Dört mevsim kullanıma uygun ister soba yakın ister klima çalıştırın ister şömine yakın…


İlave Özellikler ve Fiyat Farkları



UCUZ VE KALİTELİ KONTEYNER ÖNERİM İÇİN AŞAĞIYI TIKLA⤵️

NOT: Eğer aklınızda başka bir konteyner ev veya prefabrik varsa size özel bir tasarım çıkarabiliriz. İstediğiniz modeli size oluşturabilmemiz için lütfen yukarıdaki whatsapp düğmesine tıklayarak iletişime geçin.

KONTEYNER VE PREFABRİK İÇİN SIK SORULAN SORULAR

Zemin betonu ve Su Basmanı Nasıl Yapılmalı Videosu

Zemin betonu ve su basmanı

1 Konteyner Ne Kadar?

  • Konut Konteyner: 80.000 TL
  • Şantiye Konteyner: 60.000 TL
  • 3 Odalı Konut Konteyner: 150.000 TL

Konteyner Koymak İçin İzin Gerekli Mi?

Bu durum biraz karışıktır. Hareketli konteyner için (tiny house gibi) izin gerekmez. Eğer konteyner, araziye sabitlenmişse ve kanalizasyon, temiz su ve elektrik bağlantısı yapılmış ise bu tip konteynerin yapı sayılması gerektiği ve ruhsata tabi olması gerektiği açıktır. Yani konteyner, temel betonu (su basmanı) üzerinde sabitlenmişse, yapı tanımına dahil olacağı için ruhsat alınması gerekmektedir.

Prefabrik Ev mi Konteyner Ev mi?

Eğer uzun vadede yaşayacak bir yere ihtiyacınız yoksa elbette konteyner öneririm. Hem taşıma hem de ekonomik yönden avantaj sağlar. Konteynerler daha kısa vadede hızlı çözüm almak istenen barınma, işletme, sosyal hizmetler gibi alanlarda tercih edilmektedir. Prefabrikler daha uzun vadede planlanan yaşam ve iş alanları, hizmet sektörü gibi alanlara hitap etmektedir.

Prefabrik Ev Yapanlara Devlet desteği (Hibe Desteği)

Betonarme Evlere 40 Bin Lira Destek Şartları Nelerdir?

Aile Çalışma ve  Sosyal hizmetler Bakanlığı barınma yardımı kapsamında prefabrik evlerin yapımı için 30 bin desteğinin yanında betonarme evlerin yapımı için de 40 bin lira barınma yardımında bulunmaktadır. Bu destekten yararlanmak isteyenler de Bakanlığın mevzuatında yer alan barınma yardımı kriterlerini sağlıyor olmaları gerekmektedir. İstenen şartlar prefabrik evlerin yapımı için ihtiyaç sahiplerinin yerine getirmesi gereken şartlar ile aynıdır.

DESTEK ADIESKİ MİKTAR (TL)YENİ MİKTAR (TL)
Ev Bakım/Tadilat25.00075.000
Prefabrik40.000150.000
Betonarme70.000200.000
Devletten prefabrik ev desteği-hibesi

Barınma Yardımı Başvurusu Nereye Yapılır?

Aile çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından muhtaç ailelerin evlerinin bakım, onarım ve yapım masraflarının karşılanması amacıyla belirlenen miktarlarda verilen barınma yardımlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar müracaatlarını Kaymakamlık binaları içerisinde yer alan SYDV ‘ lere şahsen başvuru yaparak gerçekleştirebilirler. Başvurular SYDV’ ler tarafından alınmaktadır ve yardım mütevelli heyeti tarafından belirlenmekte olup nakit olarak ihtiyaç sahibine verilmektedir.

Sizde sağlıksız, bakımsız ve oturulmayacak derece kötü evlere sahipseniz, geliriniz 701 TL’den az ise ve muhtaçlık durumunuzu belgele biliyorsanız Devletten 30 bin lira prefabrik, 40 bin lira betonarme ev yapımı için desteklerden yararlanabilirsiniz.