Home Kamp ve Outdoor Beşik Çatılı Konteyner İncelemesi

Beşik Çatılı Konteyner İncelemesi

çatılı konteyner
çatılı konteyner fiyatı

Beşik çatılı (kendinden çatılı) bir konteyner almayı düşünüyorsanız aşağıda belirttiğimiz genel özellikleri incelemenizde fayda var. Birçok ziyaretçimizin merak ettiği soruların cevabını bulacaksınız… Merak ettiğiniz bir şey varsa yorum kısmına yazın lütfen hemen yanıtlayalım. İçine ve dışına ait videosu da hemen aşağıda izleyebilirsiniz…

Lütfen Ürün Detaylarını Görüşüp Modeli Ve Fiyatı Netleştirip Onay Vermeden Ürün Satın Almayın. Müşteri Temsilcilerimiz İle Görüşerek Müşterinin Korunması Adına Güvenli Alışveriş Seçeneklerimizi Sorun. Beşik çatılı bir ev konteyner hakkında merak ettiğiniz tüm şeyleri aşağıya yazdık…

VİDEO:

KONTEYNER ÖLÇÜLERİ

  • Eni: 3 Metre
  • Boyu: 7 Metre
  • Yükseklik: 2.5 metre

BEŞİK ÇATILI KONTEYNER AVANTAJI

Kendinden çatılı bu konteyner modeli normal çatısız konteynerlere göre hem ferahlık, hem de çatıda kar veya yağmur birikintisi kalmaması açısından daha avantajlıdır. Ama eğer konteyner üzerine çıkıp seyir terası olarak kullanacaksınız üzerine çatı yapmanıza gerek yok. Konteynerin yan tarafından bir demir merdivenle yukarıya çıkıp çevresini demir korkulukla kapatarak güzel bir seyir terasınız olabilir :). Ama eğer teras niyetiniz yoksa kesinlikle beşik çatı öneririz çünkü evin içine girdiğinizde çok ferah bir ortamla karşılaşıyorsunuz çünkü tavan yüksek olduğu için sizi bunaltmıyor…

çatılı konteyner
beşik çatılı konteyner fiyatı

SANDEVİÇ PANEL NEDİR ?

Sandwich Panel Her iki Dış Kısımları 0,35 mm Uzun Ömürlü Yüksek Isıda Uygulanan Kaplamaya Sahip Arasında EPS & POLUÜRETAN TSE BELGELİ Yalıtım Dolgusuna Sahip Duvar Panelidir.

SANDEVİÇ PANELİ KİMLER NERDE KULANIR ?

Sandwich Panelin Kullanım Alanlarını Şöyle Sıralayabiliriz Soğuk Hava Depoları + İklimlendirme Odaları + Fırınlar + Fabrika Duvarları + Özetle Sıcak Veya Soğuk Yalıtıma İhtiyaç Duyulan Her Alanda Kullanılmaktadır.

HANGİ BÖLGELER DE VE İKLİMLER DE DAHA ÇOK TERCİH EDİLİR .

*Sıcak Ve Soğuk İklimler’de Rahat Ve Konforlu Kullanım İmkanı Sunar,

*Akdeniz Ve Ege İkliminde Sıcaktan Korurken… Doğu Ve Güneydoğunun Ağır Kış Koşullarında Soğuk Havanın Yaşam Alanınıza Nüfuz Etmesine Engel Olarak Sizi +- İklim Koşullarından Koruma Özelliğine Sahiptir.

*Bizden Almış Olduğunuz Yaşam Konteynerlerinin Kullanımı Sırasında İçeride kullanacağınız bir elektirikli ısıtıcı veya küçük bir soba ile ortamın istenilen sıcaklığa ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

NEDEN SANDEVİÇ PANEL KONTEYNERIN FİYATI YÜKSEK ?

Sandwich Panel Yaşam Konteynerinin Fiyatının Yüksek Olması Asla Tesadüf Değildir, 

Ucuz Maliyetlerle Yapılan Dış Duvarları Tek Kat Trapez Saç Ve Yalıtımı Özensiz Yapılmış İç Kısımlarda plastik Lambri Kullanılmış Konteylerler’den Ayıran En Önemli Etken Yüksek Mukavemet Sağlayan Ana Gövde Yapısı Ve Zemin Esneklik Oranı İle birlikte Yüksek Yalıtım Ve izalasyon Sağlayan EPS Dolgulu Sandwich Panel Duvar Yapısıdır.

KONTEYNERIN İÇİNDE KÖMÜR SOBASI YAKILABİLİRMİ?

Yaşam Konteyneri İçinde Elbette Kömür Sobası Yakabilirsiniz… Siparişinizi Oluştururken Baca Çıkışı Tercihinizi Bize Belirtmelisiniz.

Sandwich Panelin En Büyük Özelliği İç ve Dış Kısımlarının Sac Levha Olması Ve İçindeki Eps Dolgu Malzemesidir.

İÇERİSİ AHŞAP OLAN MDF OLAN İÇERİSİ PVC LANBİRİ OLAN ÜRÜNLERDE SOBA YAKILMAZ .

ISI IZALASYONU VE İSG YONETMENLİĞİNE GÖRE SANDEVİC PANEL KULLANILMASI ZORUNLUDUR VE BİR ÇOK BÜYÜK FİRMA ISRARLA SANDEVİC PANEL KULLANILMASINI İSTEMEKTEDİR .

Isı İzolasyonu Ve İSG Yönetmeliğine Göre Sandwich Panel Kullanılması Zorunludur Ve Bir Çok Kurumsal Firma Bunun Bilinci İle Hareket Etmektedir Ve Tercihlerini Sandwich Panel Konteynerden  Yana Kullanmaktadır.

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın