Home Kamp ve Outdoor Sudan Ucuz: Konteyner Ev Fiyatları

Sudan Ucuz: Konteyner Ev Fiyatları

satılık ev konteyner fiyatları
ev konteyner

Türkiye’de son günlerde yaşanan ekonomik kriz ve hayat pahalılığı ev alımlarını zorlaştırırken insanları alternatif yaşam alanlarına yöneltti. Bunlardan en ekonomik seçeneklerin başında da konteyner evler geliyor. Daha sonra prefabrik evler, tiny house veya bungalov evler. Biz bu yazımızda her bütçeye uygun en ucuzdan en kalitelisine kadar yaşam konteyner ev fiyatlarını ve özellikleri tek tek her kesin anlayabileceği şekilde listeledik.

UCUZ VE KALİTELİ KONTEYNER ÖNERİM İÇİN AŞAĞIYI TIKLA⤵️

Bu araştırmayı yaparken konteynerın fiyatı, hangi mevsimlerde kullanılmaya uygun olduğu, imarlı imarsız arazilere konulup konulamayacağını, zemin betonu gerekli olup olmadığı, iç donanımı, tuvalet banyo var mı, içinde soba yakılır mı, ısı ses ve su yalıtımı gücü gibi merak ettiğiniz tüm detayları sizler için tek bir sayfada buluşturduk.

Bahçesine, bağına veya arazisine çok ucuz bir konteyner alıp koymak ve saray keyfi yaşamak isteyen varsa bu listemizi sonuna kadar incelesin çünkü konteyner ile ne kadar harika evlerin yapılabileceğini görüp çok şaşıracaksınız. İsteyen tek katlı konteyner, isteyen 2 katlı konteyner dileyen 3 katlı villa tipi konteyner bulabilecek. Üstelik konteyner deyip geçmeyin prefabrik evler gibi 2+1 veya 3+1 gibi odalı konteyner evler satılıyor. Üstelik bir odalı betonarme ev fiyatına 🙂 İşte sudan ucuz konteyner ev fiyatları ve özellikleri…

Ucuz Konteyner Ev Modeli, Özellikleri ve Fiyatı

İlk olarak şık ve uygun fiyatlı tek katlı konteyner modellerimizden başlayalım. Bu yaşam konteynerlar genellikle tek konteynerlı olup onun içinde de hem tuvalet banyo alanı hem de mutfak alanı bulunmaktadır. Ayrıca 2 konteyner birleştirilerek oluşturulan 2li konteyner modelleri de bulunmakta. Bu modellerin de içi 2 oda 1 salon olarak 3 odalı modeller bulunmakta.

UCUZ VE KALİTELİ KONTEYNER ÖNERİM İÇİN AŞAĞIYI TIKLA⤵️

Kullanıcı Yorumları veya Şikayetleri:

  • Verandasız olan konteyner modelleri güneşli günlerde oturacak gölge olmadığı zamanlar sorun oluyor. Verandalı öneriyorum.
  • Çatısız olan konteyner modelleri üzerinde kar biriktiği için sorun oluyor. Çatılı tavsiye ediyorum.

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın