Yay Burcu Kadını ve Yay Erkeği Özellikleri 2021 (Aşk Uyumu ve Yükseleni)

Yay-Burcu-kadini-ve-Yay-Erkegi-ozellikleri-2020-ask-Uyumu-ve-Yukseleni-Yorumu-is-kariyer-yay-tarihleri-gunluk-haftalik-yorum-haberpop
Yay-Burcu-kadini-ve-Yay-Erkegi-ozellikleri-2020-ask-Uyumu-ve-Yukseleni-Yorumu-is-kariyer-yay-tarihleri-gunluk-haftalik-yorum-haberpop

Yay burcu için 2020 yılı yay erkeği ve yay kadını için çok şaşıracağınız gelişmelere gebe. Bu yazıda 2020 senesinde yay kadınlarının ve yay erkeklerinin özelliklerinin yanısıra yükseleni, aşk uyumu ve evlilik uyumunu analiz ediyoruz. Günlük burç yorumu için bu makale size yardımcı olmaz fakat yayların detaylı ve bilinmeyen özelliklerini (tarihleri, hobileri, meslekleri, yükseleni, aşk, kariyer, iş, para, sağlık, yetenekleri cinsel yaşamı) tüm detaylarına kadar öğreneceksiniz. Tüm burçların karşılıklı uyumu ve uyumsuzluğu da en aşağıda link verilmiştir.

Yay Burcu Erkeği ve Kadını Özellikleri 2020

  • Bir kurumda veya şirket departmanında çalışıyorlarsa, koşuşturup du­rur, yapılması gereken işleri ısrarlı biçimde takip ederler.
  • Onları uzunca bir süre aynı yerde otururken görmek mümkün değildir.
  • Olan şeylerden her­kesin haberdar olması gerektiğine inandıkları için herkese her şeyi anlatır­lar.
  • Dedikodu yapmak onların dilinde bir sanat haline gelir.
  • Çok konuşur­lar, bıktırıncaya kadar. Bazı yaylarda koku alma duyusu çok gelişmiştir, bazılarında ise hiç bulunmamaktadır.

Erkek Yay Burçlarının Özellikleri

Erkek yaylar: uzunca boylu, sağlıklı, gösterişli, kanlı, canlı ve etlidir. Yüzle­ri yuvarlak, gövdeleri ve göğüsleri iricedir. Şakak kemikleri çıkık, gözleri can­lı, burunları orta büyüklükte ve etlidir. Büyükçe ve kapalı gibi duran ağızları vardır. Dudakları koyu kırmızıdır. Bazılarının çeneleri çukurlu ve yuvarlaktır. Sesleri ağır ve sevimlidir. Saçları genellikle açık kestane rengidir ve dökülme­ye meyyaldir. Çoklukla saçları dökülüp, başlarında, önden arkaya doğru açık­lık oluşur. Güler yüzlü ve konuşkandırlar.

Kadın Yay Burçlarının Özellikleri

Kadın yaylar, çoklukla beyaz tenli, güzel yüzlü, zarif ve güzel burunlu­dur. El ve ayakları ufaktır. Kilo alarak vücudunu hantallaştırmamışsa, en­damı çok güzeldir. Çabuk kızar ve çabuk barışırlar. Parayı ve malı sever­ler ancak aynı zamanda cömerttirler. Omuz, diz ve ayaklarında sızı olma­sı büyük olasılıktır.

Yay Burcu-Burç Tarihleri: 22/23 Kasım – 21 Aralık
Yay Burcu Diğer İsimleri: SAGİTTARİUS (Batı), OKÇU, KAVS (Arap)
Şifre Sözleri: “Anlıyorum” “İnanıyorum!” “Görüyorum” “Bana göre çok açık”
Asıl Gezegeni: JÜPİTER / MÜŞTERİ (Büyük Şans, Bolluk, Bere­ket, Neşe, Cömertlik Hatta Müsriflik, Fırtınalı Hayat, Fırtınalı Duygular, Merhamet, Değişkenlik, Çevreye Tedirginlik Verme, İyimserlik, Genişle­me, Deneyim Edinip Kullanma, Popülarite, Kariyer, Özellikle Ev İşlerinde Tembellik, Konformizm, Hovardalık, Görünüm Güzelliği, Keskin Eleştiri, Duygusal Parlamalar)
İkincil Gezegeni:
(A) 02-10 Aralık doğumlular için MARS (Koç’un asıl gezegeni)
11-21 Aralık doğumlular için GÜNEŞ (Aslanın asıl gezegeni)
Yay Burcunun Sembolü:
(A) Elinde ok ve yay tutan yarı insan yarı at kanatlı yaratık, mitolojide­ki ŞANTÖR (Akıldanelik, Dünyasal Bilgelik, Düalite, Otorite, Çift Kişilik)
f İŞARETİ / OKÇUNUN OKU (İçgüdü Egemenliği, Yükseklere Ulaşma Arzusu, Çok Yönlülük, Cezalandırma, İdealizm, Avcılık, Spor, Ev İşleri Dışında Aktivite)
Yay Uğurlu Sayısı/Sayıları: 3 (ve 5, 7,46, 75)
Yay Uğurlu Günü: PERŞEMBE
Yay Uyumlu/Sevdiği Kokuları: Zambak, Menekşe, Çam, Elma Çiçeği, Gül
Yay burcu çiçekleri veya bitkileri: Nergis, Mor Menekşe, Leylak, Süsen, Küpe Çiçeği, Yıldız Çiçeği, Kasıkotu, Kestere, Ebegümeci, Karaçam

Yay Burcu Erkeği ve Kadını Sağlık Yorumu

Sağlıklı bir beden yapıları ve güçlü bir bünyeleri vardır. Yaylar için temiz hava ve doğa ile baş başa kalmak çok önemlidir. Yara­tılış karakteri olarak da gezmeye meyillidirler.
Yay burcu kasları ve vücudun eyleme yönelik organlarını temsil etti­ğinden; aynı zamanda mafsal iltihabına, siyatiğe, romatizmaya, hazımsız­lığa ve yağ birikimine meyyal olduğundan; bedensel ve zihinsel olarak ha­reketli olmalıdır, ağır (özellikle yağlı) yiyeceklerden ve içeceklerden de ka­çınmalıdır.

Yay Burcu Kadını ve Erkeği için Aşk Uyumu ve Cinsellik Yorumu

Yay erkekleri: romantik ve hayalperest değildir, ancak çocuk ruhludur. Nikah masasına çok zor oturtulur. Özgürlüğüne ve arkadaş sohbetine düş­künlüğü nedeniyle eşini ihmal edebilir. Sahiplenilmekten, kıskanılmaktan, mızmızlananlardan hoşlanmaz. İlişkileri genelde yüzeyseldir. Ancak evlilik yeminini çok ciddiye alır, evliliğini tehlikeye atacak davranışlardan kaçınır. Bu, yüzeysel biçimde de olsa başka kadınlarla flört etmesini de önlemez. Ar­kadaşça bir evlilikte eşini mutlu eder.

Yay Kadını Aşk, Evlilik ve Cinsellik Yorumu

Yay kadınları: farklı olan her şeyi sever; değişiklikler, sürprizler, yeni arkadaşlıklar… Vücuduyla ve tavırlarıyla erkekleri baştan çıkarır. Ancak aradığı manevi bağlılık, samimi arkadaşlık, akıllı konuşmalar ve ortak ilgilerdir. Sürekli aktiftir. O sahiplenilemez veya ona hükmedilemez; ancak o kocasına hükmetmeyi sever, evliliğin huzurlu yürümesi için de koca­sının ona tümüyle teslim olması gerekmektedir. Evliliği ciddiye alır, da­ima eşinin yanında olur, onu sever ve ona bakar; bireyselliğini serbestçe sergilemek şartıyla. Ev işinden hoşlanmaz ama yapar. Doğru erkeğe kar­şı tutkulu bir âşıktır. Kendisine şefkat gösterilmesini ve yumuşak davra- nılmasmı ister.

Madeni: TENEKE (Yumuşaklık, İnsancıllık, Eğilip Bükülme, Uyum), KALAY (Makyaj, Koruma Ve Korunma), BAKİR (Yumuşak Ve Sert Arasında Gidiş Geliş, Kolay İşlenebilme, İletişim, Çabuk Yıpranma, Korozyona Uğradığında Zehirli Etki)
Yay Taşı: Ametist, Ametrin, Yakut, Lapis Lazuli, Turkuvaz, Ob- sidyen, Apatit, Morganit, Çeroit, Aventurin, Azurit, Diyoptaz, Dumanlı Kuvars, Siyah İnci, İyolit, Kalsedon, Labradorit, Lepidolit, Oniks, Opal, Ru- bellit, Siyah Ve İndigo Safir, Siyah Sedef, Smitsonit, Sodalit, Tanzanit, To­paz, Yeşim, Zirkon, Zoisit, Zümrüt
Yay Burcu Renkleri: Mor, Menekşe Moru, Koyu Mavi, Siyah, Eflatun
Yay Temsil Eden Hayvanlar:
(A) WAPİTİ / KRAL GEYİK: Kendisi İçin Özgürlük Tutkusu, Baş­kaları Üzerinde Hakimiyet Kurma Meyli, Doğa Tutkusu, Dağ Özlemi, Se­yahat, Otorite, Sezgi Gücü, Hızlı Hareket
(B) KARTAL: Keskin Görüş, Avcılık, Uçarak Yükseklere Ulaşma, Gururluluk, İdealizm, İhanetsiz Güç
Temel özellikleri:
ATEŞ (Fiziki Hareketlilik, Öfke, Telaş, Coşku, Be­ceri, Aşk, Başına Buyruktuk, Agresiflik, Dışadönüklük, Ruhsallık, Serüven Tutkusu, Yükselme Ve Genişleme Hırsı)
Mevsimsel grup özellikleri:
MOBİL/DEĞİŞKEN (Ritim, Değiş­kenlik, Derinlik, Genişleyebilme, Tecrübe Edinme ve Bu Tecrübeleri Kul­lanma, Mantık Ve Zekânın Kıvraklığı, Her Şeyle Uyum)
Diğer grup özellikleri:
POZİTİF (Erkek, Etkin, Etkileyici – Etkin­lik, Etkileyicilik, Aktivite, Kendini Kolayca Dışa Vurma, Düşünme Gücü)

Yay Burçlarının İlginç 10 Özelliği

  1. KONUŞMA TUTKUSU VE DOBRALIK (Düşündüğü şeyi açıkça ve yüze karşı söyleme, bir şeylerin gizlenmesinden ve hilekârlıktan nefret etme, bıktırıncaya kadar konuşma, patavatsızca çok pot kırma ve kırdığı potu düzelteyim derken daha büyük potlar kırma)
  2. TEZCANLILIK VE DAĞINIKLIK (Bir şeylerin niçin yapılmadığını sorup duran kaçık kişilik, dağınık bir masa ve evrak çantası, acelecilik, sa­bırsızlık, evde düzensizlik ve karışıklık; mutsuzsa tam bir düzen)
  3. ATILGANLIK (Macera tutkusu, risk severlik, heyecan arayışı, şansına ve bir güç tarafından korunacağına güvenerek tehlikeye atılma)
  4. SABİT FİKİRLİLİK (Kendi fikirlerini tartışılmaz derecede doğru gör­me, insanların aklını da buna göre değerlendirme)
  5. AKILLILIK VE YARGI YETENEĞİ (Sorgulayıcı bellek, filozofça dü­şünme, delilleri değerlendirebilme yeteneği)
  6. SEYAHAT (En büyük tutkusu tanıma maksadıyla seyahat, bir gördüğü yere bir daha gitmeme)
  7. ARAŞTIRMACILIK (Meraklılık, görünenin arkasmdakini öğrenme­ye çalışma, dedikoduculuk)
  8. BÜTÜNCÜL DÜŞÜNME (Ayrıntılara girmeme, bütünü görme ve planlama)
  9. İYİMSERLİK, COŞKU, ŞETARET (Coşku dolu ve şen yapı, nasılsa kendisine yardım edileceğine inançtan kaynaklanan iyimserlik)
  10. ÖZGÜRLÜK VE HÂKİMİYET TUTKUSU (Yönetme arzusu, baskı­ya karşı çıkma)

Yay Burcunun Genel Özelliklerine Devam..

Yay Burcuna Uygun Meslekleri:
Yurtdışı Muhabirliği, Tercümanlık, İhracat, Seyahat Rehberliği, Dinbilimi, Felsefe, Ruhsal Danışmanlık, Hukuk, Eği­tim ve Öğretim, Tıp, Alternatif Tıp, Edebiyat (Yazarlık), İletişim (Gazeteci­lik, TV’cilik), Araştırmacılık, Politika, Danışmanlık
Yay Burcu Hobileri: Seyahat, Spor, Konuşmak, Şür Yazmak, Macera
Temsil ettiği Organlar:
OMUZLAR (Güç, Dayanıklılık),
DİZ­LER, AYAKLAR (Seyahat, Hizmet),
MİDE VE BAĞIRSAKLAR, KALÇALAR, BALDIRLAR, KASLAR (Güç, Dayanıklılık),
KARA­CİĞER (Burç), SAFRAKESESİ, YAĞ BİRİKİMİ (Şişmanlama Eğilimi), HÜCRE BÜYÜMESİ, DİŞLER, KARACİĞER, BURUN (Koku Alma Prob­lemi Veya Güçlü Koku Alma Duyusu) (Jüpiter)
Beden Yapısı: Sıcak ve Kuru
Mitolojik Bağlantıları: YARI İNSAN YARI AT KANATLI BİL­GE ŞANTÖR; ZEUS/JÜPİTER (Şimşek Gibi Çakma, Yıldırım Gibi Parlama, Cinsel İstekler, Güçlenme Arzusu)
En Önemli Rolleri: Yüce Din Adamı, Misyoner, İkiyüzlü, Sahte Sofu, Büyük Vaiz, Küstah, Maskeli, Diplomat, Eğitimli Ve Kültürlü Kişi, Fi­lozof, Aristokrat, Asaletli, Kibirli, Kumarbaz
Yeteneksi olduğu roller: Dilini Tutmak, Sakin Ve Sabırlı Ol­mak, İhtiyatlı Olmak
Yay Karşıt Burcu-Uyumsuz Burcu: İKİZLER
Mevsimler İçindeki Yeri: SONBAHAR SONU, soğukların baş­ladığı günler
Yönü: GÜNEY
Kendisine zarar verenler: MERKÜR (İkizler ve biraz da Başak)
Hangi mekanları/yerleri sever: Kürsü, Üniversite, Geniş Dünya,
Seyahat Acentesi, Kutsal Topraklar
Hangi hediyelerden hoşlanır/beğenir: Kadınları için spor ve rahat giysiler, seyahat çeki, seyahat çantası, fotoğraf makinesi, kamera, felsefe temeline dayalı ki­taplar, turkuvaz veya lapis lazuli taşlı takılar, aksesuar süs eşyaları; erkek­leri için spor kıyafetler ve spor malzemeleri, kıymetli ve gösterişli bir saat, cep bilgisayarı…

Tüm Burç Uyumları Videosu:

Tüm burçların aşk, evlilik ve arkadaşlık uyumu için lütfen buraya tıklayın.

Astroloji ve Burçlar hakkında tüm bilgiler için lütfen buraya tıklayın.

Burçların uyum videosunu izlemek için lütfen buraya tıklayın.

Yay-Burcu-kadini-ve-Yay-Erkegi-ozellikleri-2020-ask-Uyumu-ve-Yukseleni-Yorumu-is-kariyer-yay-tarihleri-gunluk-haftalik-yorum-haberpop
Yay-Burcu-kadini-ve-Yay-Erkegi-ozellikleri-2020-ask-Uyumu-ve-Yukseleni-Yorumu-is-kariyer-yay-tarihleri-gunluk-haftalik-yorum-haberpop