TEOG nakil sonuçları ve puan hesaplama: Nakil sonuçları 2016

TEOG-nakil-sonuçları-2016-işlemleri-başvuru

TEOG için nakil sonuçları ve puan hesaplama gibi sorularınızın  cevabını haberimizde bulabilirsiniz. Adayların nakil başvurusu için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu haberde ayrıca TEOG puan sorgulama, TEOG nakil sonuçları 2016, nakil işlemleri, nakil tarihleri gibi sorularınızın cevaplarını da bulabilirsiniz. Birinci nakil sonuçları bugün açıklanacak. Peki nakil başvuru sonuçları ve tarihleri ne zaman açıklanacak? İşte tüm sorularınızın cevapları…

TEOG NAKİL SONUÇLARI 2016

2016 TEOG Nakil Sonuçları Sorgulama Lise 1. Nakil Sonuçları MEB

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, TEOG nakil sonuçları ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı ve TEOG lise nakil sonuçları için bugünün tarihini verdi. İşte 2016 TEOG nakil sonuçları ne zaman açıklanacak takvimi şu şekilde öğrenebilirsiniz.

TEOG-nakil-sonuçları-2016-işlemleri

TEOG PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIR

İşte TEOG puan hesaplama 2016 sorgu ekranı size. linke sayesinde rahatlıkla bilgiye ulaşabilirsiniz. TEOG hesaplama aracını kullanarak kaç puan alacağınızı öğrenebilirsiniz. Alt bölümde bulunan 2016 TEOG Puan Hesaplama robotuna sınavda kaç doğru ve yanlış yaptığınızı girip TEOG puan hesapla butonuna tıklayın.

TEOG SORULAMA İÇİN TIKLAYIN

teog-sorgulama-ekranı

TEOG Nakil Sonuçları TEOG Yerleştirme Sonuçları bu sayfada. MEB tarafından yapılan açıklamaya göre TEOG Tercih 1. Nakil Sonuçları 22 Ağustos Pazartesi Günü, 2. nakil sonuçları ise 29 Ağustos günü bu sayfadan öğreniliyor.

TEOG NAKİL İŞLEMLERİ

Teog 2016 nakil işlemleri meb web sitesinde açıklanacak ve tarihleri orada verilecektir. Nakil işlemleri için sitemizi takip ederek buradan da öğrenebilirsiniz.Nakil işlemleri açıklandığında haberimizde okuyabilirsiniz bu sayfayı daha sonra tekrar ziyaret ederek bulabilirsiniz.

TEOG-nakil-sonuçları-2016

TEOG tercih süresi uzatıldı

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sistemi kapsamında 25 Temmuz´da sona erecek lise tercih başvuruları, 29 Temmuz´a uzatıldı. Yeni takvime göre, boş kontenjanlar 15 Ağustos´ta ilan edilecek. Yerleştirmeye esas 1. nakil tercih başvuruları, 15-19 Ağustos, ikinci nakil başvuruları 22-26 Ağustos´ta, 3. nakil başvuruları 29 Ağustos-2 Eylül tarihlerinde yapılacak.

Buna göre, TEOG kapsamında 15 Temmuz´da başlayan ve 25 Temmuz´da sona ereceği duyurulan tercih başvuruları, 29 Temmuz´a uzatıldı. Tercih işlemleri tamamlandıktan sonra 8 Ağustos´ta sona erecek yerleştirme sonuçlarının ilan tarihi ise 12 Ağustos´a çekildi.

 

 

Yorumunuzu yazın