Home Haber Sulu Boya Kalemi Kullanımı

Sulu Boya Kalemi Kullanımı

Sulu-Boya-Kalemi-kullanımı-hakkında-bilgi
Sulu-Boya-Kalemi-kullanımı-hakkında-bilgi

Sulu boya kalemi veya diğer adı ile kuru sulu boya kalemi uç noktası sulandırılarak sulu boya yapabilmek için tercih edilen özel kalemlerdir. Bu kalemler suluboya yapmanın beraberinde kuru bir biçimde kuru boya çizimler için de kullanmak mümkündür. Bu anlamda oldukça geniş bir kullanım alanına sunan bu kalemler ile pek çok sulu boya uygulaması oldukça farklı yüzeyler üstünde pratik bir biçimde yapılabilir.

Sulu Boya Kalemi Renkleri

Sulu boya kalemleri yardımıyla herhangi bir alan kaplamadan rahatlıkla istenen alana götürmek mümkündür. Bu anlamda sulu boya kalemi renkleri olarak birbirinden farklı tonlarda resim çizmek mümkündür.

Sulu Boya Kalemi Kullanımı
Sulu Boya Kalemi Kullanımı

Sulu Boya Kalemi Modelleri

Kuru sulu boya kalemi ile uç noktasının kontrollü bir biçimde ıslatılması ile sulu boyanın su düzeyini rahatlıkla düzenleyerek resim yapabilmek mümkündür. Kalemin ucu suya batırılmak sureti ile ıslatılır ve doğrudan uygulama yapmaya geçilmesi sağlanır. Sulu boya kullanımı esnasında dikkat edilmesi gerekli olan önemli bir husus, kalemler su ile ıslatıldığı zaman sulu boya niteliği gösterdiği için sulu boya resim tekniği için idealdir. Siz de https://www.guvensanat.com/suluboya-kalemi sitesinden ürünlere ulaşabilirsiniz.