Kızının saçını market arabasına bağlayarak gezen baba

kizinin-sacini-market-arabasina-baglayarak-gezen-baba-ilginc-haberle

Vicdansız bir baba henüz küçük yaştaki kızının saçlarını market arabasına bağlayarak gezdirdi. Saçları market arabasına bağlı şekilde dolaşan kızın haykırışları tüm markette duyuldu. Amerika’da gerçekleşen çirkin olay marketteki başka bir müşteri olan Erika Burch tarafından görüntülendi.  Marketteki vatandaşların vicdansız babayı uyarması üzerine, baba umursamayarak kendi işlerine bakmalarını istedi. Küçük kız çocuğu  çektiği acıdan dolayı markette babasına kendisini bırakması konusunda yalvardığı duyuluyordu. Polis market arabasına kızının saçlarını bağlayarak dolaşan adamı araştırıyor.

Kızının saçını market arabasına bağlayıp dolaştı

  • Kızın babasına “Lütfen çöz saçlarımı bir daha yapmayacağım” diye yalvarmasından dolayı olaya şahitlik edenler durumun bir terbiye etme şekli olarak yorumlandı.
  • Olayı görüntüleyen kadın gaddar babadan kızını serbest bırakmasını istedi fakat kızın babası kadına “Sen kendi işine bak” şeklinde bir yanıt verdi.

kizinin-sacini-market-arabasina-baglayarak-gezen-baba-tuhaf-haber

Polis gördü ama müdahale etmedi

  • Markette o sırada bir polisin de bulunduğu fakat kızın saçları ve zarar görmediği için müdahalede bulunmadığı ortaya çıktı.

kizinin-sacini-market-arabasina-baglayarak-gezen-baba-tuhaf

  • Vatandaşların polis merkezine yaptıkları şikayet üzerine emniyet mensupları durumu incelediklerine dair bir açıklama yapıldı. Cleveland Police Department tarafından yapılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

  • Olayı görüntüleyerek sosyal medyada paylaşan Eric burch adlı vatandaşın Facebook hesabındaki paylaşımı aşağıda inceleyebilirsiniz:

Yorumunuzu yazın