Kanser Belirtileri! Vücutta Oluşan Kanser Belirtileri

parmaginizin boyu boyleyse kanser olabilirsiniz-yuz sekliniz ve parmak boylari ve anlamlari ne demek-hangi hastalik demek-haberpop
parmaginizin boyu boyleyse kanser olabilirsiniz-yuz sekliniz ve parmak boylari ve anlamlari ne demek-hangi hastalik demek-haberpop

Aşağıda sıraladığımız listede vücudunuzun bazı özelliklerine karşılık gelen rahatsızlıklar yüksek ihtimalli oldukları için ünlü Doç. Dr. Oytun Erbaş tarafından açıklanmış tespitlerdir. Bu belirtiler aynı zamanda kanser belirtileri olarak da değerlendirilebilir. Bu analiz; gözle görülen bazı vücut şekilleri ellerde, gözlerde, ayaklarda veya vücudumuzdaki diğer bölgelerinde fiziksek durumların bazı tıbbi karşılıkları olma ihtimalinin yüksek olduğu bazı tespitleri içermektedir. Keza detaylı bir doktor analizi olmadığı sürece, hiçbir vücut belirtisi kesin bir hastalık (kanser tanısı) olarak tanımlanamaz.


Zayıf, Uzun Boylu ve Dar Göğüslü: Eğer vücut yapınız 1. sıradaki gibi uzun boylu dişleri iyi dar göğüslü ve zayıf insansanız: Kaygılı olma ihtimali yüksek. panik atağa yatkındırlar. Kalp atışı yüksektir.


vucut-yapiniz-hastaliklarinizi-belirler-el-yapisi-kol-yapisi-gozleriniz-kulaklar-saclar-burun

Kilolu, Kısa Boylu Bir vücut Yapınız Varsa: Vücudunuz kiloluysa ve kısa boyluysanız. Komik, mutlu, neşeli ve çevresindekileri mutlu eden insan tipidir.


vucut-yapiniz-hastaliklarinizi-belirler-el-yapisi-kol-yapisi-gozleriniz-kulaklar-saclar-burun

Orta boylu, kaslı ve normal kiloda vücudunuz varsa: Kası ve kemikleri iyi olan vücut yapısı olan kişiler mantıklı davranan ve sakin cevaplar veren kişilerdir. Yönetici olmaya daha elverişlidirler. Saygı duyulan kişilerdir. Felaket durumlarında verdikleri sakin cevaplarla ön plana çıkarlar. “abi araba yanıyor…!” “olsun yenisiniz alırız…”


eger-vucudunuzda-sackiran-varsa-saclariniz-tuyleriniz-killlariniz-dokulduyse-ne-yapilir-neden-dokulur

Sac ve sakalınızda Saçkıtan Varsa: Saçkıranın vücudunuzda olması; Bazen yaşanan üzüntülerden dolayı tüylede iltihap oluşur ve tüyler dökülür. Çözüm olarak; üzerine karabiber ile sarımsak sürün tüyler çıkmasa doktora gözükün.


kaslarimizi-yapisi-kaslar-inceyse-kalinsa-ne-demek-saglik-sorunlari-kas-yapisi-haberpop-vucut-yapisi

Eğer kaşların yanları dökükse: Eğer kaşınızın yan tarafları dökülüp seyrelmişse; Son aylarda kabızlık olma ihtimali yüksek, kilo alımında artış gözlemlenebilir ve uykudan kalktığınızda hiç uyumamış olma hali görülebilir. Depresyonda olma durumu. Triod bezinin çalışmama ihtimali yüksek. (hipotriod)


gozlerinizde-varsa-ne-demek-goz-rahatsizlikleri-goz-kapaklariniz-esit-sekilde-asagi-bakmiyorsa-haberpop

Eğer Göz Kapakları Aynı Anda Aşağı Bakmıyorsa: Çok sinirli olma hali, uykusuzluk, saç dökülmesi gözlemlenebilir. Kuşkuculuk da vardır. Ailesinde de aynı rahatsızlığın olma ihtimali yüksektir.


yuzunuzdaki siyah lekelerin anlami ne-yanaktaki lekeler ne demek-haberpop

Yüzünüzdeki gebelik-doğum lekeleri: Her doğumda yüzünüzde bu lekeden olma ihtimali yüksektir. Eğer birden fazla doğum gerçekleştirirseniz daha koyu bir hal alır ve kararma olur. (malezma)


cocuklarin yuzundaki lekeler ne demek-hangi hastalik demek-yuzdeki siyah lekeler ne anlami var anlama geliyor-haberpop

Çocukların yüzündeki koyu lekeler: Böyle çocuklar çok hareketli ve hiperaktif olur. Bunun sebebi de %80-90 ihtimal bağırsaklarında kurt vardır. Bu kurtlar da çocuklarda hareketlilik yaratma ihtimali yüksektir.


uzun kirpikli olmak ne demek-uzun kirpikli insanlarda saglik problemi-cocuklarda uzun kirpik ne anlama gelir-haberpop

Çocuklarda uzun kirpik ne anlama gelir. Uzun kirpikler neyin işareti: Bir çocuğun kirpikleri çok uzunsa, çocukken çok ateşli enfeksiyon geçirmiş demektir. Uzun kirpikler çok sık faranjit olduğu ihtimalini güçlendirir. Ateşlendiğinizde saçlarınız da kirpikleriniz de uzun çıkar.


Yuzde kizariklik ve dokuntu kepeklenme ne anlama gelir ne demektir-haberpop

Yüzde kızarıklık ve döküntüleriniz kepeklenmeler olması ne demek: Son zamanlarda kepeklenme ve saç dökülmesi anlamına gelir. Genellikle burun hattında kızarıklık olur. (seboreik dermatit)


yuzu kizaran insan ne demek-yuzunun kizarmasi ne anlama gelir-yuz neden kizarir-haberpop

Yüzümüz veya yanaklarımı neden kızarır? Yüz kızarıklığı ne demek? Ne anlama gelir? Bu fotoğraftaki gibi konuşurken yüzünüz kızarıyorsa ahlaklı ve gerçekleri konuşan insandır. Bir kadın veya erkeğin yüzü veya boynu kızarıyorsa o kişiden yalan söylenmesi pek beklenmez. Yüzü kızaran insanlara güvenebilirsiniz.


boyundaki cizgiler ne demek-boynundaki cizgilerin anlami ne-boynumuzdaki yatay isaretlerin ne anlama gelir-haberpop

Boyundaki yatay çizgilerin anlamı ne? Boyundaki işaretlerin ne demek? Bu tip insanlar boyunlarını çok sık eğerek bir iş yaptıklarından dolayı bu işaretler çizgiler oluşur. Bu tip kişilerin çok sık kitap okuduğu söylenebilir.


saclarinizin dokulmesi ne anlama gelir- hangi tip sac dokuntusu kellik ne demek hangi hastaligin habercisi-haberpop

Saçlarınızın dökülmesi ne anlama gelir? Hangi tip saç döküntüsü ne demek? Eğer henüz 35 yaşındaysanız ve tüm saçınız döküldüyse testosteronunuz yüksek demektir. Elmacık kemikleri büyük, sakallar felaketse siz bir testesteron karakterisiniz. Bu da sizde sinirli bir hal yaratabilir. Gerginlikler yaşayabilirsiniz bu döneminizde.


Yuzuk parmağının boyu ne anlama gelir? işaret parmağı hangi hastalığın habercisi: Yüzük parmağınız işaret parmağınızdan ne kadar uzunsa, testosteronunuz yüksek demektir anne karnında. O kişiler daha sinirli, erkek özellikleri daha fazla, daha yarışmacı fakat prostat kanseri olma ihtimali daha fazla. İşaret parmağı yüzük parmağından büyükse; o kişi üstrojenle büyümüş demektir anne karnında. Bu kişi de temiz, tertipli bir anne figürü gibidir. Vesveseli ve takıntılı olma ihtimali vardır. İşaret parmağı uzunsa meme kanseri olma ihtimali de yüksek demektir.

Kanser belirtileri

Kanser, her vücutta farklı birtakım belirtiler ortaya çıkarır. 

  • Açıklanamayan kilo kaybı
  • Yüksek ateş
  • Kronik halsizlik
  • Güçlü ağrılar
  • Meme, koltukaltı ve ya vücudun başka bölümlerinde hissedilen sert ve hareketsiz kitleler
  • Ciltteki, özellikle ben ve siğillerde değişiklikler
  • Ağızda diş etlerinde yoğun kanamalar
  • Balgamda kan gelmesi ve kronik öksürük
  • Zamansız vajinal kanamalar
  • Dışkıda kan bulunması ve uzun süren dışkılama problemleri
  • İdrarda kan bulunması ve idrar sıklığının değişmesi

Sağlıklı Beslenme Sırlarını Öğrenmek için Buraya Tıkla

Yok amk bu kadar da olmaz diyenler için Doç. Dr. Oytun Erbaş videosunu aşağıda izleyebilirsiniz😀 :