İnternet cezası veren annesini sandalyeye bağlayıp öldürdü

annesini-olduren-kiz

Annesi tarafından fazla internet kullandığı gerekçesiyle sık sık uyarılan 16 yaşındaki kız, annesini ellerini bağlayıp aç bıraktırıp öldürdü. İnternet bağımlısı genç kız, bir süre önce annesi tarafından internet bağımlılığının önüne geçmek için düzenlenen bir kampa gönderilmişti. Orada kamptaki bazı kişiler tarafından alay edilince morali bozuk bir şekilde evine döndü. Kendisini kampa gönderen annesine öfkelenen Çinli kız yaşadıklarının sebebi olarak gördüğü annesini sandalyeye bağladı. Günlerce sandalyede bağlı kalan anne açlıktan öldü. Son anda ambulans çağıran kız annesinin ölmesine engel olamadı.

annesini-olduren-kiz-haberi

16 yaşındaki kız annesini aç bırakarak öldürdü

  • Annesini koltuğa bağlı şekilde aç bıraktığı sırada talihsiz kadının fotoğraflarını çekip teyzesine gönderdi ve teyzesinden para istedi. Teyzesi parayı gönderdiğinde ise annesi için çok geç olduğunu fark eden genç kız ambulans çağırdı fakat annesi kurtarılamadı.
  • Anne katili genç kızın blogunda ‘sebepsiz yere işkence gördüm’ yazdığı ortaya çıktı. Bununla, gittiği kamptaki yaşadıklarını mı yoksa annesinin davranışlarını mı kast ettiği bilinmiyor.
  • Genç kızın daha önce de babasını bıçaklayarak yaraladığı rapor edilmiş ve bundan ötürü de kapma gönderilmişti.

 

Yorumunuzu yazın