İmam erkek çocuğa tecavüz etti, şeytana uydum dedi

imam-cocuga-tecavuz-etti
İmam erkek çocuğa tecavüz etti

38 yaşındaki imam, erkek çocuğa cami tuvaletinde tecavüz etti. Olay İngiltere’nin Warwickshire* bölgesindeki Rugby adlı camide gerçekleşti. Küçük çocuğun ailesine o camiye bir daha gitmek istememesiyle ortaya çıktı. Tecavüz sonrası yüzsüz imam mağdur çocuğun ailesini evinde ziyaret ettiği ortaya çıktı. Ailesinin ihbarı üzerine tutuklanan imam 6 yıl hapse mahkum oldu. Yaptığı iğrençliğin ortaya çıkmasıyla  cami heyetinin kendisine ‘ya git ya da polise ihbar ederi’ tehdidinden sonra Hindistan’a kaçan imam daha sonra ailesiyle yaşamak üzere yeniden İngiltere’ye döndü.

İmam, erkek çocuğa tecavüz edip şeytana uydum dedi

  • Döndüğü sırada çıkarıldığı mahkemede göz yaşları “Suçluyum. Çok üzgünüm, suçumu kabul ediyorum. Bana şeytan bunu yaptırdı. Bilincim yerinde değildi.” dediği öğrenildi.
imam-erkek-cocuga-tecavuz-etti
İmam erkek çocuğa tecavüz etti (Rugby Camii)

Hakimden tecavüzcü imama: Sen toplum için tehlikelisin!

  • Mahkemeyi yöneten hakim tecavüzcü imama “Toplum açısından büyük bir tehlike oluşturuyorsun ve cezanın tümünü günü gününe içeride yatarak geçirmen gerekiyor.”
  • Mahkemede, tecavüzcü imamın 16 yaşındaki çocuklarla iletişimine kısıtlama getirildi, imam çocuklarla çalışmaktan men edildi ve yaşamı boyunca adının cinsel suçlular listesinde bulunmasına karar verildi.
imam-erkek-cocuga-tecavuz-etti-seytana-uydum-dedi
Rugby Camii (Warwickshire)

İmam 6 yıldır o camide çalışıyormuş

  • Küçük erkek çocuğuna tecavüz eden imamın 2010 yılından beri camide imamlık yaptığı ve görevlerinin arasında çocuklara eğitim vermenin de olduğu öğrenildi.
  • Olayın geçtiği caminin web sitesi: http://www.rugby-mosque.org/

 

*Warwickshire: Warwickshire, İngiltere’nin Batı Midlands bölgesinde yer alan metropolitan olmayan kontluk.

1 Yorum

Yorumunuzu yazın