Home Video E Okul giriş, e okul nakil, MEB, e okul indir: Veli bilgilendirme...

E Okul giriş, e okul nakil, MEB, e okul indir: Veli bilgilendirme sistemi 2016 2017

E Okul veli bilgilendirme sistemi ve e okul giriş sistemi eğitim hayatımıza girdikten sonra, şifre almak, nasıl şifre alınır, nasıl nakil edilir, e okul indir, gibi tüm soru ve cevapları haberimizde bulabilirsiniz.

Eğitim hayatımıza giren ve okulda kullanacağımız başarılı bir sistem olan o kul veli bilgilendirme sistemi birçok açıdan faydalı olmuştur. Öğrenci ve velilere soru cevap inceleme karne inceleme, devamlılık sorgulama, öğrenci botları, not bilgisi gibi bir çok açıdan vatandaşlara faydası dokunmuş bir sistemdir. Gelelim bu E-Okul veli bilgilendirme sisteminden nasıl giriş yaparız şifresini nereden alırız nasıl sorgu yaparız hepsinin cevabı haberimizde.

E Okul giriş, e okul nakil, MEB, e okul indir Veli bilgilendirme sistemi 2016 2017

VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ: E OKUL

e-Okul, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) projesi kapsamında 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi web yazılımıdır.

VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ NEDİR?

e-okul modülünün haricinde, velilerin öğrencilerin okul durumlarının takibi için açılmış olan e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (e-okul VBS) bulunmaktadır.

E Okulun öğrenci girişi yanısıra birde veli bilgilendirme sistemi yani ‘VBS’ olarak android ve ios sistemlerde çalaşıcak mobil versiyon indirilebilir. E okul veli bilgilendirme sistemi mobil android ve ios uygulamalarını indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız

MEB E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ – VBS – İNDİR 

E OKUL VBS

E okul VBS  için haberimizi okuyun. Bu sistemde ise öğrencinin devamsızlıkları, ders programı, davranış notları, sınav tarihleri, okul tarafından yapılan duyurular haberimizde.

E OKUL GİRİŞ

merkezî sınavların giriş belgeleri veya tercih sonuçları bu sistem üzerinden Türkiye Cumhuriyeti (TC) Kimlik Numarası ve okul numarası girildikden sonra birkaç güvenlik sorusuna cevap verilerek takip edilebilmektedir.

E Okul giriş, e okul nakil, MEB, e okul indir Veli bilgilendirme sistemi 2016 2017 GİRİŞ

 

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ IOS – İNDİR

 

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın