Aslan Burcu Erkeği ve Aslan Kadını Özellikleri |Aslan Uyumu Günlük Burç Yorumu 2021

Aslan-Burcu-Erkegi-ve-aslan-burcu-Kadini-ozellikleri-ask evlilik uyumu-gunluk-Aslan-Burc-Yorumu-2020-haberpop
Aslan-Burcu-Erkegi-ve-aslan-burcu-Kadini-ozellikleri-ask evlilik uyumu-gunluk-Aslan-Burc-Yorumu-2020-haberpop

Aslan burcunun tipik özellikeri:

  • Canlı hareketler, sağlam ve sıcak görünüm.
  • Çocuksu cazibe. Kendine özgü çekicilik.
  • Göz rengi kestane… Bakışları yakıcıdır.
  • Dostlar arasında değilse ciddi görünümlüdür.
  • Aslan erkeği: iri ve kalın vücutlu, uzun veya orta boylu, yuvarlak çehreli, kısa boyunlu, kalın kollu, geniş göğüslü, iri burunlu, yanık buğday tenli olurlar. Yüz bölgelerinde bir işaret vardır, örneğin gözün birinde leke veya hastalık. Saç, sakal ve bıyıklar kumral ve seyrektir. Et yemeklerini, özellikle ızgarada pişmiş etleri çok severler. Az fakat kaliteli yemek yerler.
  • Aslan kadını: ise genellikle sarıya çalan beyaz tenli, orta boylu, kısa kollu, geniş göğüslü, iri burunlu, geniş ağızlı ve seyrek saçlıdır. Tavırları ve konuşmaları cana yakındır.

Aslan Burcu Kadını ve Erkeği: Aşk, Evlilik, Cinsellik ve Burç Uyumu

Dürüst, iyi kalpli, sevgi dolu bir eş ve ebeveyn (anne-baba) olurlar. Yine de her zaman kendileri haklıdır ve aile fertleri üzerinde hakimiyet kurma arzusu taşırlar. Sosyal itibar sorunları varsa ve işleri iyi değilse evde despot olabilirler.

Aslan Erkeği Aşk ve İlişki Uyumu

Aslan erkeği: aşkı sahiplenir ve hükmedicidir. Şefkatli fakat fırtınalı bir aşıktır. Ancak o sonuç olarak yine de yalnızca kendisine aşıktır. Onun eşi olmak yeterli bir iş olduğundan, sevdikleri kadının çalışmasını istemezler. Aslanla yaşayan bir kadınsanız, çocuklarınıza ondan daha fazla zaman harcamamanız, yalnızca ona ilgi göstermeniz, onun egosunu okşamanız gerekecektir. Bunlara dikkat ettiğiniz zaman karşılığını görürsünüz.

Aslan Kadını Aşk ve İlişki Uyumu

Aslan kadını: tutkulu, kendine güvenli, espri yapmaktan hoşlanan, akıllı, gururlu, ateşli, azimli biridir. Baş döndürücü bir albenisi vardır. Fakat erkeğin dikkatine ve şefkatine muhtaçtır. Mutlak sadakat bekler. Ancak dikkat edilecek en önemli husus Aslan kadının görünümüyle, bu görünümün arkasındaki kişiliktir. Onlar gözlerine kestirdikleri bir erkeğe uysal bir kedi, utangaç bir kız çocuğu gibi yaklaşabilirler. Onların üstün yetenekli bir tiyatro oyuncusu olduğunu unutmayın. Onları emriniz altına alabileceğinizi sanmayın ama onların hükümranlığı altına girmekten de sakının. Zira her iki tip erkekten de hoşlanmazlar. Onlarla yan yana yaşamanız gerekir. Onu pahalı hediyelerle şımartmanız gerektiğini de unutmayın.

Aslan Burcu Erkeği-Kadını Aşk ve İlişkide İhanet Etmez

Aslan insanlarının dostluğunu kazanmışsanız, arkanıza bakmanıza gerek olmayacaktır. Zira onlar arkadan vurmayı, ihanet etmeyi sevmezler. Hainlerden de hoşlanmazlar. Dostlukları ve düşmanlıkları açıktandır. îçten davranışları, arkasında anlam olmayan sözleri, cömertlikleri ve iyilikseverlikleriyle sizi kendilerine çekerler. Gezegenlerin güneş çevresinde oluşan yörüngede dönüp durması gibi, siz de Aslan insanının çevresinde belirli bir mesafede devinirsiniz. Ancak çok fazla yaklaşmayın, Aslanlar serbest yaşamayı sevdiklerinden, onlara yapışıp kalmanız, sizden soğumalarına ve sizi itmelerine neden olacaktır.

Dost Aslandan uzak düşmek, sizin için kış gecesinde soğuk bir yatakta yalnız yatmaya dönüşebilir. İhanetsiz ve iyiniyetli dost olmanın Aslan insanı için de açmazı vardır; dostluk maskesi ile çevresine üşüşenler tarafından sömürülür, hatta birilerini yok etmekte kullanılabilirler.

Aslan Burcu Kadını ve Erkeği hakkında bilinmeyen 10 gerçeği öğrenmek için LÜTFEN BURAYA TIKLAYIN.

Kaynak: www.haberpop.com

Astroloji için: 1001ruyatabiri.com