Home Hayvanlar Vahşi kaplan kadın turisti böyle öldürdü

Vahşi kaplan kadın turisti böyle öldürdü

Çin‘deki bir safari parkında vahşi kaplan arabasına binmeye çalışan kadını yedi. Safari parkında aracın dışına çıkan kadın arabaya binmek üzereyken bir süre arabadaki kocasıyla tartışıyor. Vahşi doğa parkında yol ortasında duran araçtan çıkan kadın kaplana yem oluyor.

KAPLAN TURİSTLERE SALDIRDI

Vahşi doğa parkında safari yapan bir turist kafilesi kaplanların olduğu alana gelerek etrafa bakınıyor. Badaling Vahşi Yaşam Dünyası adlı mekanda tur atan grup başlarına geleceklerden habersiz etraftaki doğayı inceliyor. Çin Seddi’ne yakın olan bu park kaplan saldırılarıyla meşhur bir park.  Turistlerden bir kadın etrafı incelerken bir kaplanın saldırısına uğruyor. Bu saldırı çevredekilerin yardımıyla kurtulan kadın hafif yaralı halde hastaneye götürülüyor. Genç kadını kaplan saldırısından kurtaranlardan bir başka kadın arabasına doğru yürüyor.

İŞTE KAPLANIN KADINI PARÇALADIĞI O VİDEO:

KAPLAN KADINI PENÇELEYEREK ÖLDÜRDÜ

Kadın bir süre araca binmeyerek arabanın ön tarafındaki kocasıyla bir konu hakkında tartışıyor. Yaklaşık 10 saniye kadar tartışan çift araçlarına yaklaşan kaplanı fark edemiyor. Kadın aracın dışında kocasıyla tartışırken arkasından aniden vahşi bir kaplan saldırıyor. Son anda kendilerine saldıran kaplanı fark eden kadın için artık çok geç oluyor. Kaplan kadına pençelerini geçirerek ormanlığa doğru sürüklüyor. eşine saldıran kaplanı gören adam arabadan hızla inerek kaplanı korkutmaya çalışıyor fakat nafile. Kaplan kadını hızla ormanın derinliklerine sürüklüyor.

kaplan-kadını-böyle-yedi

KADIN OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Vahşi kaplanın saldırısından büyük darbeler alan kadın oracıkta hayatını kaybediyor. Vücudunda çok sayıda pençe ve ısırık buluna kadın neredeyse tanınmaz halde morga kaldırılıyor. Saldırının yaşandığı bölge 2 günlüğüne ziyaretçilere kapatılıyor.

GEÇEN YIL BİR KAPLAN SALDIRISI DAHA OLMUŞTU

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’deki bir hayvanat bahçesinde kaplan saldırısına uğrayan bir genç öldü.
Hayvanat Bahçesi Müdürü Riaz Ahmet Han, gencin, beyaz kaplanın tutulduğu bölgenin çevresindeki korkuluğa tırmanarak içeriye atladığını, hayvanın bunun üzerine saldırıya geçtiğini söyledi.

Bu saldırılar ülke genelinde ciddi korkulara sebep oldu. Hatta turizm bakanlığı vahşi hayvan saldırı yüzünden turizm gelirlerinin düştüğünden bahsetti ve bu konuda acil adımların atılması gerektiğini söyledi.

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın