300 kilo ağırlığındaki kadın kendine uygun yatak arıyor

300-kilo-agirligindaki-kadin-kendine-uygun-yatak-ariyor-videosu-izleKahramanmaraş’ta yaşayan 300 kilo ağırlığındaki Emine Karabulut, aşırı kiloları nedeniyle yattığı kanepelerin kendisini taşıyamadığını belirterek, yardımseverlerden çelik hastane yatağı istedi. Kent merkezinde işsiz eşiyle yaşamını sürdürmeye çalışan 44 yaşındaki Emine Karabulut, son 2 yıl da hızla kilo almaya başladı ve 300 kiloya ulaştı. Karabulut bu kilosuyla Dünyanın en ağır insanı listesinde yer alacağa benziyor. Aynı zamanda şeker hastası da olan Karabult’un sol ayağı da hastalığı nedeniyle kesildi.

İki aydır yemek yemiyor

Kiloları nedeniyle hareket etmekte güçlük çeken Emine Karabulut’un ihtiyaçlarını eşi Naif ile yeğeni Gamze Köksöken karşılıyor. 2 aydır yemek yemediğini ancak kilo almaya devam ettiğini belirten Karabulut, şunları söyledi:

“Neden kilo aldığımı bilemiyorum. Kilolarım nedeniyle hareket edemiyorum, banyo yapamıyorum, yapsam da kimse kaldıramıyor. Ben de milletimden, doktorlarımdan yardım bekliyorum, bana çelik yatak verseler yatsam huzur bulurum. En azından yattığım yerden banyo ettirirler, burada eğilip kalkamıyorum. Eşim sabaha kadar oturuyor, günümüz cehennem gibi. Durumum ortada, oturamıyorum. 2 sene de iki kanepe kırıldı. Kanepe alacak param da yok oğlum bana bakıyor ve onun da durumu yok. Milletimden yardım istiyorum. Çelikten hastane yatağı verseler çok memnun olurum.”

300-kilo-agirligindaki-kadin-kendine-uygun-yatak-ariyor-videosu
300 kilo ağırlığındaki kadın kendine uygun yatak arıyor

Dünyanın en ağır insanı olur mu?

Naif Karabulut ise eşini en az 3-4 kişiyle yerinden kaldırabildiklerini belirterek, “Çekyatın üzerinden 2-3 kere düştü. Kiloları nedeniyle çekyat küçük geliyor o nedenle hastane yatağı lazım ancak maddi durumumuz olmadığı için alamıyoruz” diye konuştu.

Gamze Köksöken de teyzesinin oturup kalkmasına yardımcı olabilecek elektrikli hastane yatağına ihtiyacı olduğunu belirterek, “Maalesef bizim alacak durumumuz yok” dedi.

300-kilo-agirligindaki-kadin-kendine-uygun-yatak-ariyor
300 kilo ağırlığındaki kadın

Yorumunuzu yazın