Ev Tipi Taş Fırın: Pizza Fırını Fiyatları | 2024

ev tipi taş fırın
taş fırın fiyatları

Geleneksel taş fırın lezzetini evinizle buluşturan taş fırın. İster barbekü yap ister pizza pişir lahmacun pişir, ister köy ekmeği pişir. Bu fırında yaptığınız pizza ve lahmacunlardan sonra dışarıda yediklerinizde bu lezzeti bulamayacaksınız.. Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday! İster çıtır çıtır bir pizza, ister nefis bir lahmacun, isterse de mükemmel kızartmalar yapın; bu taş fırınla ile her şey mümkün… Üstelik siz isteyin biz Türkiye’nin her yerine getirelim…

ev tipi taş fırın
taş fırın fiyatları

Neden Taş Fırın Bizden Alınır?

  • Çok Yönlü Kullanım: Bu taş fırın sadece bir fırın değil, aynı zamanda bir pizza fırını, lahmacun fırını, pide fırını, ekmek fırını ve kızartma makinesi. Taş fırında pişirilebilen her şeyi mükemmel bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Kışın burada yapılan bir hamsi buğlama düşünsenize 🙂 veya tandır.
  • Yüksek Performans: Özel verilmiş şekliyle ısı dağılımı sayesinde, yiyecekleriniz her seferinde eşit şekilde pişer. İdeal sıcaklık kontrolü ile dışı çıtır, içi yumuşak lezzetler elde edersiniz.
  • Kolay Kullanım: Ayaklı olması sayaesinde yerleştirdiğinizden yerden istediğiniz zaman başka yere taşıma imkanınız var. Herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün.
  • Sağlıklı Pişirme: İçerisindeki ateş tuğlaları sayesinde inorganik ve elektronik hiçbir şey olmadığı için pişirdiğiniz her şeyi güvenle yiyebilir yedirebilirsiniz.
  • Şık Tasarım: Kendimize ait şık tasarımı ile evinize estetik bir dokunuş katar. taş pizza fırınımız, sadece işlevsel değil, aynı zamanda göz alıcı bir bahçe aksesuarı.
ev tipi taş fırın
taş fırın fiyatları

Tek Telefonla Evinize Getirip Kuruyoruz

Modelinizi seçip bize bildirin gerisi bizde… Türkiye’nin her yerine teslimat yapıyoruz. İster Edirne’den ister Antalya ister Kars’tan isteyin anında kapınızda… Bu taş fırın evinizde çok fark yaratacak. Çok yönlü kullanımı, yüksek performansı ve şık tasarımı ile her evin ihtiyacı olan bu fırın, yemek yapmayı daha keyifli hale getiriyor.

ev tipi taş fırın
taş fırın

Taş fırın yöntemiyle pişirme yapabilen ve mobil olarak taşınabilen bir fırın türüdür. Seyyar fırınlar, geleneksel pişirme yöntemleri arasında yer alır ve fırının içindeki taşların ısıyı tutması sayesinde yiyeceklerin daha lezzetli ve homojen bir şekilde pişirilmesine olanak tanır. 

taş fırın