Aleyna Tilki Kimdir? Nereli? Boyu, Kilosu ve Yaşı

Aleyna tilki kimdir, nereli,kaç yaşında, kaç kilo
aleyna tilki kimdir,aleyna tilki nereli,mehmet tilki,havva tilki,

Aleyna Tilki kimdir, nerelidir, boyu kaç santimdir?, Kilosu kaçtır? yaşı kaçtır? annesini kimdir, gibi bir sürü sorunun cevabı bu yazımızda. Merak etmeyin bu genç kızımıza dair tüm bilgileri buradan öğrenebilirsiniz. Albümlerinden çocukluğuna eğitim hayatı, varsa sanat eğitimi vs. Bu yazımızda Mehmet tilki kimdir? nasıl bir bağı var öğreneceksiniz. Aleyna Tilki’nin Ayça Tilki ile ne tür bağı var öğreneceksiniz. Resmi Instagram ve Twitter hesabı hangisi ulaşabileceksiniz. Son şarkıları ve diğer bütün şarkıları hangileri sözlerini okuyabileceksiniz. Dilersen Aleyna Tilki’nin tüm şarkılarını orijinal resmi sitesinden veya Youtube üzerindeki video klipleri izleyip indir. En son çıkan cevapsız çınlamalar” şarkısı sözleri ve video klibi aşağıda sizleri bekliyor, dilersen indir.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki Elle dergisine kapak olursa
Aleyna Tilki Elle dergisine kapak olursa

Aleyna tilki kimdir diye merak edenler buraya. İşte ayakkabı numarasına kadar Tilki’nin tüm sülalesini tanıyacağız. İşte biyografisi. 28 Mart 2000 yılında memleketi olan Konya’da doğdu.  İlk çıkışını Yetenek sizsiniz Türkiye yarışmasına katılarak yaptı. Tüm Türkiye onu Yetenek sizsiniz yarışmasındaki şarkısıyla tanıdı. Asıl şöhreti 2016 yılının Ağustos ayında Emrah Karaduman adlı besteci ve aranjör ile birlikte yaptığı “Cevapsz çınlamalar” adlı şarkının Single’daki şarkıdaki vokal ile yaptı. Bu video klip 2016 yılının en çok tıklanan videosu oldu. Başarılı performansını daha sonra devam ettirdi. Daha sonra ise Youtube üzerinde paylaştığı video klipler ve videolar yaptı. Kısa sürede sosyal medyanın önemli isimlerinden oldu.

aleyna tilki
Resmi Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı dudaklarına dolgu yaptığı iddialarına sebep oldu

Hızlı çıkış yapan genç kızımızı bir anda kimse tutamadı ve dünya listelerine bile girdi. Hatta en popüler şarkıcılar listesinin 8. sırasına kadar çıktı. İlginç olaylar yaşadı. Bir keresinde Diyarbakır’da yaptığı konserine bombalı saldırı oldu. Bir defasın da ise Youtube üzerindeki “Cevapsız Çınlamalar” video klibi bir telif hakkı sebebiyle kaldırıldı. Daha sonra hata düzeltildi ve tekrar yayınlandı. 2016 yılında şöhreti yakaladığı ilk aylarda içkili mekanlarda şarkı söyledi. Henüz 18 yaşını aşmamış reşit olmadığı için hükümet yetkilileri tarafından içkili mekanlarda şarkı söylenmesi engellendi.

Aleyna Tilki Nereli?

Gündem olduğu 2016 yıllından beri popüleritesini koruyan çocuk yaştaki genç kız hala dillerden düşmedi. Şöhreti dillerden dile dolaşırken insanlar Aleyna Tilki nereli diye merak ediyor işte cevabı. Youtube fenomeni genç şarkıcı aslen Konyalı’dır. Aslında annesi Havva hanım Trabzon’un Of ilçesinde doğdu. Eşi Konyalı Mehmet Tilki ile evlenince Konya’ya yerleştiler. Böylece Aleyna Konya’da doğdu. Böylece Tilki’nin doğum yeri Konya oldu. Hatta Aleyna’ya nerelisin diye sorduklarında “babam Konyalı, Konyalıyım” diye cevap veriyor. Gün geçtikçe hayran kitlesini arttıran genç kız artık magazin dünyasının da gündeminden düşmüyor.

Aleyna Tilki kimdir? Nereli? Kaç Kilo? Kaç yaşında? annesi babası kim?
Aleyna Tilki kimdir? Nereli? Kaç Kilo? Kaç yaşında? annesi babası kim?

Aleyna Tilki’nin Annesi kimdir?

Annesi babası ve kız kardeşiyle 4 kişilik bir aile olan Aleyna Tilki’nin annesinin adı Havva Öztel Tilki’dir. Aşağıda paylaştığımız fotoğrafta ortada Aleyna Tilki’nin annesi Havva Tilki olup, fotoğrafın bize göre sol tarafındaki de kız kardeşi Ayça Tilki bulunmakta. Havva Öztel Tilki nerelidir derseniz; aslen Trabzon ilinin Of ilçesindendir. Daha sonra Eşi Mehmet Tilki ile evlenince eşinin memleketi Konya’ya yerleşti. Bugün (2017) Özel Hanim Ağa Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu’da halka ilişkiler müdürü olarak çalışıyor. Annesinin Facebook hesabına burayı tıklayarak gidebilirsiniz.

Aleyna Tilki, Annesi Havva Tilki ve kardeşi Açelya Tilki fotoğrafı
Aleyna Tilki, Annesi Havva Tilki ve kardeşi Ayça Tilki fotoğrafı

Annesinin resmi Twitter hesabı aşağıda verilmiştir. Fotoğraflarından da anlaşılacağı üzere annesi Havva Öztel Tilki’ye benzemektedir. Kardeşi Ayça Tilki’nin esmer olduğu dikkatlerden kaçmıyor acaba açelya babaya Aleyna Anneye mi çekti. Belki de Aleyna’nın saçı boya mı? Gerçek sarışın değil mi?

 

Aleyna Tilki’nin boyu kaç santimdir?

Gündem olur olmaz magazinin gündemine oturan Tilki hakkında birçok iddia da peşinden geldi. Sorulan sorulardan biri de boyu kaç santim? boyu ne kadar? Kendi ağzından cevapladı ve ünlü şarkıcının boyu 1.65 cm olduğu ortaya çıktı. Video kliplerde ekranı dolduran ergen şarkıcının bu kısa boyuyla sevenlerini bir hayli şaşırtmışa benziyor. Adeta “Önemli olan boy değil icraat” sözünü haklı çıkaran sanatçı şöhret basamaklarını teker teker tırmanıyor. Bu arada kaç kilo diye merak edenlere cevabı açıklayalım, şarkıcımız 51 kilo.

Aleyna Tilki – Sen  Olsan Bari – mp3 – İndir

Aleyna Tilki – Sen  Olsan Bari – Şarkı sözleri:

Tilki’nin “Sen Olsan Bari”nin sözlerini Ersay Üner diye biri besteledi. Düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu’ya ait. Şarkının klibi daha şimdiden milyonlarca kez izlendi.

Çaldığın o kalbi yerine koy lütfen
Eğer hislerinden pek emin değilsen
Aradığın aşksa en güzelinden
O zaman başka açarım kapıları hazırım dünden
www.haberpop.com
O sen olsan bari sen olsan bari
O sen olsan bari sen olsan bari
Hazırım diyorum dünden düşmüyorsun dilimden
Olan olmuş zaten o sen olsan bari
www.haberpop.com
Bendeki bu sihri keşke görebilsen
İnan oynatırdın aklını yerinden
Aradığın aşksa en özelinden
O zaman başka açılır kapılar buyurun önden
www.haberpop.com
O sen olsan bari sen olsan bari
O sen olsan bari sen olsan bari
Hazırım diyorum dünden düşmüyorsun dilimden
Olan olmuş zaten o sen olsan bari

Aleyna Tilki'nin çocukluk yıllarına ait fotoğrafları 3 yaşında
Aleyna Tilki’nin çocukluk yıllarına ait fotoğrafları – 3 yaşında

Yaptığı şarkılar, albümler ve single’lar:

  • “Cevapsız Çınlama” (2016)
  • “Sen Olsan Bari” (2017 Temmuz) İlk solo single albümü

Aleyna Tilki’nin 9 yaşında şarkı söylediği videosu – indir

Aleyna daha 9 yaşındayken söylediği sözleri ve müziği Aslı Güngör’e ait olan “Son Öpücük” adlı parça sevenlerinin bir hayli ilgisini çekmeyi başardı.

ALEYNA TİLKİ CEVAPSIZ ÇINLAMA ŞARKISININ SÖZLERİ – İNDİR

Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı sözleri:

Kağıt kesiğinden daha çok çok acıtır.
Hemen geçmez öyle vicdanın izi,
Aklımda ne varsa, dilimde hepsi
Sağduyum herkesten önce arazi…
www.haberpop.com
Kulağımda sayısız cevapsız çınlama…
Biri beni mi anıyor, seviyorum sanıyor.
Köprüleri yakalı, kaldırıp kenara atalı.
Yüzünü unutalı uzun zaman oluyor…

Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktı?
Yaptığıyla söylediği nedense farklı.
Mazlumun ahı aheste aheste alınır.
Bırakın kazandım zannetsin zavallı.

Bu arkadaşımızın bir ara Youtube üzerinde yayınladığı bir video klip de telif hakkı sebebiyle silinmiş. ama tam bir fiyasko aslında. Herkes acaba şarkı ya da klip çalıntı mı diye düşünürken meğerse çakalın biri Youtube’u katakulliye getirip kendini Aleyna Tilki gibi göstererek bir telif hakkı bildirimi göndermiş. Haliyle Youtube bu aralar otomatiğe bağladığı için gelene ok gidene ok diyor. Örneğin (Mesam telif hakkı bildirimleri).  Daha sonra telif bildirimini ciddiye alıp adamların videosunu yayından kaldırıyorlar. O gece kıyamet kopuyor tabi. İşte Youtube’daki videonun kaldırıldığını gösteren o fotoğraf:

Aleyna Tilki'nin Yotube üzerindeki "Cevapsız Çınlamalar" adlı videonun telif silindiğini gösteren açıklama
Aleyna Tilki’nin Yotube üzerindeki “Cevapsız Çınlamalar” adlı videonun telif silindiğini gösteren açıklama

Sosyal medyada Tilki’nin benzerleri çıkmaya devam ederken, bir yandan da neredeyse onun kadar iyi performansa sahip örnekler de çıkmıyor değil. Aşağıda “Cevapsız Çınlama” adlı video klibin farklı bir koreografi çalışması şarkıcının hayranları tarafından yayınlandı. Video Yotube’da milyonlarca kez izlendi. İşte o çarpıcı dans videosu:

 

Aleyna Tilki – Yetenek Sizsiniz Türkiye 2014

Mehmet Tilki kimdir?

Mehmet Tilki Aleyna Tilki’nin babasıdır. Ailesi kimdir diye merak edenlere şöyle özetleyelim. Annesi Havva Tilki. Babası Mehmet Tilki’dir. Babası Konya doğumludur.

Mehmet Tilki Kimdir? Aleyna Tilki'nin babası
Aleyna Tilki’nin babası Mehmet Tilki Kimdir?

Ayça Tilki kimdir?

Ayça Tilki soy isminden de anlaşılacağı üzere ünlü Youtube şarkıcısı Aleyna Tilki’nin kız kardeşi. Henüz küçük bir çocuk olmasına rağmen ablasının yolunda ilerleyecek gibi. O da ablası gibi şarkılar söyleyip Youtube ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarından takipçileriyle bazı performanslarını paylaşıyor.

Ayça Tilki’den webcam üzerinden canlı performans videosu aşağıda:

Aleyna Tilki ve kardeşi Ayça Tilki’nin “Sana Ne” şarkısının canlı performansı videosu:

Aleyna Tilki’nin konserine bombalı saldırı oldu

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yapılacak konsere bir grup terör yanlısı el yapımı bombayla saldırıda bulundu. Konsere yapılan saldırı sonucu patlayan eyp patlamasıyla 6 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastaneden ilk müdahaleleri yapılarak ertesi gün taburcu edildi. Şarkıcı konserine yapılan bu beklenmedik terör saldırısının sebebini bir türlü anlayamadığını açıkladı. Yetkililer, konser sırasında ses bombasına benzer peş peşe 2 küçük patlama meydana geldiğini ve bunun üzerine, içeride bulunanların panik içerisinde dışarı çıktığını, bu sırada 6 kişinin yaşanan izdiham nedeniyle yaralandığını söyledi.

Aleyna Tilki’nin resmi Twitter hesabı

Birçok insanın merak ettiği konu Tilki’nin resmi Twitter hesabı hangisi. Sizler için son günlerin en popüler şarkıcısının Twitter hesabını aşağıda paylaşıyoruz.

Siz sevenleri için Instagram hesabını da unutmadık. Tek tıkla Tilki’nin resmi instagram hesabına erişebilirsiniz. Instagram hesabı için de buraya tıklayabilirsiniz. 

İçkili mekanlarda şarkı söyleyen Aleyna Tilki Bakanlık tarafından uyarıldı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, geçtiğimiz günlerde Aleyna Tilki’nin ailesiyle görüştü. Yetkililer; kanunlara göre ailesinin izni bile olsa reşit olmayan bir çocuğun içkili mekanlarda gece çalışmasının mümkün olamayacağını belirterek, bunun çocuk istismarı suçuna gireceğini vurguladı. Bakanlık yetkilileri; aileye, Tilki’nin barlarda sahneye çıkmasından vazgeçmesi gerektiğini, bunun ‘çocuğun yüksek yararı’ için önemli olduğunu iletti. Öte yandan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı; 18 yaş altı çocukları çalıştıran içkili mekanları mercek altına aldı.

Yorumunuzu yazın