Süleyman Seba hayatını kaybetti


Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, 88 yaşında vefat etti. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Türk futbolunun unutulmaz ismi, Koç Vakfı Amerikan Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

BİR SÜREDİR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Solunum yollarındaki enfeksiyon sebebiyle Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde(GATA) tedavi altına alınan, daha sonra tespit edilen kalın bağırsak kitlesi sebebiyle operasyon geçiren Seba, bir süredir tedavi görüyordu.

“HAYATININ TAMAMINI SİYAH-BEYAZ YAŞADI”

Beşiktaş Kulübü’nün resmi sitesinden Süleyman Seba ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Beşiktaşımızın tarihine damgasını vuran, hayatının tamamını siyah-beyaz olarak yaşayan, gönlünde ve aklında sadece Beşiktaş olan, her daim yol göstericimiz ve camiamızın birleştirici unsuru olan, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

“BEŞİKTAŞLI DURUŞUNUN EN ÖNEMLİ TEMSİLCİSİ”

Beşiktaşlı duruşunun en önemli temsilcisi Süleyman Seba, bundan böyle gönüllerimizin bir parçası olarak tüm Beşiktaşlıların içinde yaşayacak… Hatıraları ise asla akıllarımızdan çıkmayacak.

Süleyman Seba’nın adı, her Beşiktaşlı için gurur duyduğu büyük bir değer olarak hem gönüllerimizin hem de tarihimizin sayfalarına altın harflerle yazıldı.

Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın toprağı bol, ruhu şad olsun… Tüm hakkımız kendisine helal olsun…

Süleyman Seba’ya Allah’tan rahmet, tüm Beşiktaş Camiasına, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.”

1 Yorum

Yorumunuzu yazın