Sensiz Olmaz’da ağlatan son! Paro ne yapacak Rudrayı bırakıyor mu? İşte 39. bölüm – 27 Mayıs Cuma

Kanal 7 televizyonu sensiz olmaz isimli bir dizi film yayınladı. Kanal 7 TV’nin bu Hint dizisi Sensiz Olmaz’ın bu akşam son bölümü yayınlanıyor.

Sensiz Olmaz 39. bölümü  bölümü ile 27 Mayıs Cuma Kanal 7’de izleyicisiyle buluştu… Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 16’da izleyicisiyle buluşan Hint yapımı dizide bugün, Paro’nun telefonuna gelen bir fotoğraf Shantau’nun konaktakilerden bazı gerçekleri sakladığını ortaya çıkartır. Zamanı giderek daralan Shantau ise Paro’yu öldürmeye karar verir ancak Rudra buna engel olacaktır.  27 Mayıs Cuma günü yayınlanacak Sensiz Olmaz’ın 39. bölümünde neler oldu? Kanal 7 canlı izle

Sensiz Olmaz 39. bölümü 27 Mayıs Cuma Kanal 7’de izleyicisiyle buluşuyor… Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 16’da izleyicisiyle buluşan Hint yapımı dizide bugün,  Paro’nun telefonuna gelen bir fotoğraf Shantau’nun konaktakilerden bazı gerçekleri sakladığını ortaya çıkartır. Zamanı giderek daralan Shantau ise Paro’yu öldürmeye karar verir ancak Rudra buna engel olacaktır.