Mucize Doktor 23. Bölüm Fragmanı İZLE

2020 yılının en gözde dizilerinden biri olan Mucize Doktor dizisinin 23. son bölüm fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarının en popüler dizisindeki oyuncu kadrosu ve başarılı oyunculuklar en son bölümde de izlemeye devam edeceğiz. Dizide işler tam anlamıyla karışıyor. Mucize doktor izle için tüm full bölümler ve son bölüm fragmanında çok çarpıcı olaylar sizleri bekliyor. Son bölüm ve full bölümleriyle aşağıda linklerini paylaştık: Mucize Doktor izle

Mucize Doktor 23. Son Bölüm Fragmanı İZLE

Dizinin eski bölümlerini kaçıranlar için hem fragmanları hem de full bölümlerini yayınladık. Aşağıya doğru kaydıkça görebilirsiniz. 23. Bölümün full hali buradan yayınlanacak izlemek için bu sayfayı kaydet veya sürekli ziyaret et. Mucize doktor dizisinin oyuncu kadrosu, hikayesi ve senaryosunu okumak isteyenlere onları da yazdık. 24 bölüm fragmanları da çok yakında burada göreceksiniz izlemek için takipte kalın. İşte size Mucize Doktor 23. Bölüm en son Fragmanı.

Mucize Doktor 23-Bolum-Fragmani-izle-mucize doktor izle-yeni en son bolum full izle-fox tv dizi
Mucize Doktor 23-Bolum-Fragmani-izle-mucize doktor izle-yeni en son bolum full izle-fox tv dizi

Mucize Doktor 22. Son Bölüm Fragmanı İZLE

mucize doktor 22 bölüm fragmanı izle

Mucize Doktor 21. Son Bölüm Fragmanı İZLE

Acilde işler kontrolden çıkmak üzeredir. Sonunda ekipten biri daha fazla dayanamaz ve yardım etmek için içeri dalar. Biraz olsun kontrol sağlanır ama tehlike henüz atlatılmamıştır. Ferman’ın durumu ağırlaşmaya devam ederken içeride yeterli imkanlara sahip olmayan ekip hasta yakınlarının yardımını ister. Salgından sağ salim kurtulabilmek için herkesin elinden geleni yapması gerekecektir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, bir de üstüne, acilde bir doğum başlar…

Mucize Doktor 20. Son Bölüm Fragmanı İZLE

mucize doktor 20 bölüm fragmanı izle

Dizinin 20. bölümünde ise hızlı bir şekilde ölüme yol açan Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyayı tehdit eden “korona virüsü” salgınına gönderme yapıldı.

Bu son bölümün full izlemek için 30 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de FOX TV ekranlarında olun veya bu sayfayı tarayıcınıza kaydedin bu sayfadan full hali canlı canlı yayınlanacaktır bilginize.

Mucize Doktor Fragmanları (SON 5 BÖLÜM)

19. Bölüm Fragmanı

Bir sır yüzünden Betüş’ün ameliyatı yapılamaz ve Adil kurul toplamak zorunda kalır. Bu sırada acile kahramanlık yapmaya çalışırken ağır yaralanmış bir adam gelir. Ama adamın sakat kalmasını önleyecek bir prosedür henüz icat edilmemiştir. Ferman yine de vazgeçmez ve asistanlar arasında bir yarış başlatır.

18. Bölüm Fragmanı

İkizler vakasında bütün çareler tükenir ve ekip korkunç bir seçimle karşı karşıya gelir: Bir kardeşin yaşaması için diğerinin ölmesi gerekir. Ama hangisi? Kim bu ölümcül kararı verebilir?

17. Bölüm Fragmanı

Demir’den aldığı aşk taktikleriyle Ali, Nazlı’ya karşı ilk kez atak oynamayı dener ama bu çok fena ters teper. Öte yanda Ferman’la arası düzelen Beliz, bağış gecesinin hasılatını bir hayır işi için kullanmaya karar verir. Kıvılcım buna karşı çıkınca hastanenin kontrolü için savaş yeni baştan başlar.

16. Bölüm Fragmanı

Balo gecesi Ali’yle dans ettikten sonra Nazlı, sonunda, ona karşı hisleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

15. Bölüm Fragmanı

Balo gecesinde gizli bir tehlike Ali’yi beklemektedir ve Ali neşteri olmadan bunu atlatması imkansızdır.

MUCİZE DOKTOR’UN FULL BÖLÜMLERİNİ İZLE

19. Bölüm İzle:

19. Bölümün Konusu: Bir sır yüzünden Betüş’ün ameliyatı yapılamaz ve Adil kurul toplamak zorunda kalır. Bu sırada acile kahramanlık yapmaya çalışırken ağır yaralanmış bir adam gelir. Ama adamın sakat kalmasını önleyecek bir prosedür henüz icat edilmemiştir. Ferman yine de vazgeçmez ve asistanlar arasında bir yarış başlatır.

mucize-doktor-19-bolum-ful-izle-tum-bolumlerini-fox-tv-dizisi-izleyin-son-yeni-bolum-fragmani-haberpop
mucize-doktor-19-bolum-ful-izle-tum-bolumlerini-fox-tv-dizisi

18. Bölüm İzle:

18. Bölümün konusu: İkizler vakasında bütün çareler tükenir ve ekip korkunç bir seçimle karşı karşıya gelir: Bir kardeşin yaşaması için diğerinin ölmesi gerekir. Ama hangisi? Kim bu ölümcül kararı verebilir?

mucize-doktor-18-bolum-full-izle-tum-bolumlerini-fox-tv-dizisi-izleyin-son-yeni-bolum-fragmani-haberpop
mucize-doktor-18-bolum-full-izle-tum-bolumlerini-fox-tv-dizisi-izleyin

Dizinin 18. bölümünden bir sahne:

Mucize-Doktor-18-son-bolum-izle-dizi-konusu-hikayesi-fotograflari-doktor-ferman-kimdir-boyu-kilosu-sevgilisi.
Mucize-Doktor-18-son-bolum-full izle

Mucize Doktor: OYUNCU KADROSU

Doktor Ali Vefa (TANER ÖLMEZ KİMDİR?)

mucize DOKTOR dizisi oyuncusu Doktor Ali Vefa-TANER oLMEZ Kimdir-nereli-boyu kac-kilosu kac
MUCİZE DOKTOR dizisi oyuncusu Doktor Ali Vefa-TANER öLMEZ Kimdir-

Dizideki Karakteri (Doktor Ali Vefa): 20’lerinin ortasında, cerrahi asistanı, otistik savant. Dahi ama iletişim kurmakta zorlanan Ali’yi babası evlatlıktan reddetti. Kimsesiz kalan Ali, onu sahiplenen Adil Hoca sayesinde hayata tutundu. Abisine verdiği doktor olma sözünü de Adil Hoca sayesinde tuttu ve tıp fakültesini birincilikle bitirdi. Ali, şimdi asistan olarak girdiği hastanede dostluğu, kardeşliği ve aşkı keşfedecek.

Gerçek Hayatta Taner Ölmez Kimdir?:

Taner Ölmez: instagram hesabı

1986’da İstanbul’da doğdu. Lise yıllarında aktif olarak tiyatro ile ilgilenmeye başladı ve ilk olarak Shakespeare’in ‘’Bir Yaz Gecesi Rüyası’’ oyununda yer aldı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi. 

Bu dönemde ‘’Gıyabettin’’ karakterini canlandırdığı ‘’Kapalıçarşı’’ projesiyle televizyon dizilerinde yer almaya başladı. Ardından ATV’de yayınlanan ‘’İstanbul’un Altınları’’ adlı dizide rol aldı. 

2012 yılında, ‘’Uzun Hikaye’’ filmiyle beyazperdeye adım atan Taner Ölmez, aynı yıl ‘’Kayıp Şehir’’ dizisinde canlandırdığı ‘’Sadık’’ karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. 2013-2014 sezonunda ‘’Medcezir’’ dizisinde hayat verdiği ‘’Mert’’ karakterindeki başarısıyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı.

Star TV’de yayınlanan ve dünyanın birçok ülkesinde uluslararası izleyici kitlesine sahip ‘’Muhteşem Yüzyıl – Kösem’’ adlı dönem dizi projesinde ‘’Şehzade Osman’’ rolüyle yer aldı.

mucize-doktor-dizisi-oyuncusu-Doktor-Ali-Vefa-karakteri-TANER-olmez-Kimdir-boy kilo-nereli-sevgilisi-instagram hesabi-haberpop
mucize-doktor-dizisi-oyuncusu-Doktor-Ali-Vefa-karakteri-TANER-olmez-Kimdir-boy kilo-sevgilisi-instagram

Tiyatro İn’in sahnelediği ‘’Katil Joe’’ oyunundaki performansıyla 18. Afife Tiyatro Ödülleri’nde ‘’Yılın En Başarılı Yardımcı Erkek Oyuncusu’’ ödülünü alan oyuncu, ‘’Kırık Kalpler Bankası’’ sinema filminde başrol karakterlerden biri olan ‘’Osman’’ rolüyle yeniden beyazperdede yer aldı. 

2018 yılında vizyona giren, Arabesk müziğin önemli isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının konu edildiği ‘’Müslüm’’ sinema filminde sanatçının kardeşi “Ahmet” rolünü canlandırdı.

Semaver Kumpanya bünyesinde “Semaver ve Kumpanya-Yeniden” oyunuyla tiyatro çalışmalarına devam etmekte olan Taner Ölmez, son olarak Blu TV’de yayınlanan‘’Dudullu Postası’’ adlı internet dizisinde  ‘’Tayfur’’ karakteriyle yer almıştır.

Ferman (ONUR TUNA KİMDİR?)

mucize-doktor-dizisindeki-doktor-Ferman-ONUR-TUNA-kimdir-instagram-boy-kilo-nereli-ne-mezunu-sevgilisi-haberpop
mucize-doktor-dizisindeki-doktor-Ferman-ONUR-TUNA-kimdir-instagram-boy-kilo-nereli-sevgilisi kim

Dizideki Karakteri (Ferman): 30 yaşlarında, çalıştığı hastanenin yıldız cerrahı. Adil Hoca tarafından yetiştirilmiş. Ukala ve uzak görünüyor ama aslında bir sırrı var. Bu sır yüzünden aslında kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu görmüyor kimse. Ferman duygularını bastırıyor. Çünkü cerrahlıkta duygusallığa yer olmadığını bilir; takındığı sert tavır aslında asistanlarının iyiliği içindir. Herkes ona saygı duyar, biraz da ondan çekinir. Başarılı bir kariyeri ve güzeller güzeli bir sevgilisi, Beliz’i var; daha şimdiden hayalini kurduğu her ne varsa, hemen hepsine sahip. Şimdilik Ali’nin hastaneye alınmasına karşı. Ama gelecekte neler olacağı bilinmez.

Onur Tuna: instagram hesabı

Gerçek Hayatta Onur Tuna Kimdir?:

1985 tarihinde Çanakkale’de doğdu. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. 

Mucize doktor dizisinin Ferman karakteri Onur Tuna’nın Boyu: 1,95 kilosu 85 olan oyuncu, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. 

Hayat Devam Ediyor dizisi ile 2011 yılında profesyonel oyunculuk kariyerine başladı. Ardından  Filinta, Cesur Yürek , Yasak Elma dizileri ile Bir Küçük Eylül Hikayesi ve 2019 yılında çekilen Ağır Romantik sinema filmlerinde rol aldı.

Nazlı (SİNEM ÜNSAL KİMDİR?)

mucize-doktor-dizisindeki-doktor-Nazli-sinem-unsal-kimdir-instagram-nereli-boyu-kac-kilo-ne-mezunu-sevgilisi
mucize-doktor-dizisindeki-doktor-Nazli-sinem-unsal-kimdir-instagram-nereli-boyu-kac-kilo-sevgilisi

Dizideki Karakteri (Nazlı):

20 küsür yaşlarında, cerrahi asistanı, Ali’nin ilk ve büyük aşkı. Empati yeteneği yüksek, bu yüzden fazla bağlanabiliyor. Güzel ve akıllı bir kız olmasına karşın pek ilişki yaşamadı, hayal kırıklığına uğramaktan korktu, kendini hep korudu. Onun bu zırhını aşmayı ilk başaran Ferman oldu. Nazlı yakışıklı, başarılı cerraha önce hayran, sonra da sırılsıklam aşık oldu. Kendini alamadı, ne olduğunu, başına ne geldiğini o bile anlamadı. Ama Ferman’ın Beliz’le ilişkisini bildiği için platonik takılıyor. 

Gerçek Hayatta Sinem Ünsal Kimdir?:

Sinem Ünsal: instagram hesabı

mucize-doktor-dizisindeki-doktor-Nazli-sinem-unsal-kimdir-instagram-boy-kilo-nereli-ne-mezunu-sevgilisi
mucize-doktor-dizisindeki-doktor-Nazli-sinem-unsal-kimdir-instagram-boy-kilo-nereli-sevgilisi

1993’te doğdu. Üniversite eğitimine kadar İzmir/Foça’da yaşadı. 2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü’nden mezun oldu. Müfit Aytekin Atölye’de oyunculuk eğitimleri aldı. 2016 itibarıyla TV dizilerinde rol almaya, 2019 Ocak ayı itibarıyla tiyatro oyunlarında rol almaya başladı. 2019 – 25. Lions Türkan Kahramankaptan Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En İyi Genç Kadın Oyuncusu” ödülü verildi.

Sinem Ünsal’ın Oynadığı Diziler

  • 2016-17 Çoban Yıldızı dizi /Most Yapım
  • 2017-18 Siyah Beyaz Aşk dizi / D Yapım
  • 2018-19 Kızım dizi / Med Yapım
  • 2019-… Mucize Doktor dizi / MF Yapım

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN TÜM OYUNCULARINI TANIMAK İÇİN TIKLA

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN KÜNYESİ:

  • YAPIM: MF YAPIM
  • YAPIMCI: ASENA BÜLBÜLOĞLU
  • YÖNETMEN: YUSUF PİRHASAN
  • SENARYO: PINAR BULUT & ONUR KORALP
  • TÜR: DRAM
mucize doktor20. bölüm fragmanı izle

BÜTÜN DİZİ FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN LÜTFEN BURAYA TIKLAYIN

BÜTÜN DİZİ HABERLERİ İÇİN LÜTFEN BU LİNKE TIKLAYIN