Rumeli TV’de org yere düştü müzisyen çalmaya devam etti

rumeli-tvde-org-yere-dustu-muzisyen-calmaya-devam-etti-videosuUydu  üzerinden yayın yapan kanallarımızdan olan Rumeli TV’de, Trakya oyun havalarının çalındığı canlı yayın sırasında stüdyodaki müzisyenlerden piyanist Muhammet Doğan’ın çaldığı org konulduğu sehpadan yere düştü. Yıllar önce Rumeli TV ortaklığından ayrılıp Tek Rumeli diye bir kanal kuran adını şimdi hatırlamadığım bir adamın eski kanalı. Şimdiki sahibi eski Gazi Osman Paşa belediye başkanıydı.  Neyse her sıkıntıya rağmen trakyanın sesini ve müziğini ekranlara getirmeye çalışan  bir televizyondur Rumeli TV. Tek rumeli ise para gücüyle çalışıp ayakta durmaktadır. Yerde de türküyü çalmaya devam eden Doğan çabaları izleyicileri güldürdü. Uydu üzerinden çoğunlukla Trakya ve Balkanlara yönelik programlar yapan Rumeli TV’de Recep Dural tarafından hazırlanan ‘Trakya Havası’ canlı yayın kazasıyla izleyicileri güldürdü. Balkan türkülerinin seslendirildiği eğlence programının canlı yayını sırasında solist Murat Kaya ‘Babuba’ türküsünü söylerken, stüdyodaki müzisyenlerden piyanist Muhammet Doğan’ın çaldığı org konulduğu sehpadan yere düştü.

Müzik aleti yere düştü çalmaya devam etti.

Stüdyoda kısa süreli şaşkınlık yaşanırken, türkünün kesilmemesi için Doğan, yerde de orgunu çalmaya devam etti. Şarkı boyunca kimsenin müdahale etmediği salonda sunucu Recep Dural’da programı bölmeden devam etti. Türkünün ardından reklam arasında org yeniden sehpasına konularak program devam ettirildi. İzleyenler bu anları gülümseyerek izledi. Program sunucu Dural, Rumeli TV’de uzun süredir canlı yayın yapmasına rağmen ilk bir kez bir canlı yayın kazası yaşadıklarını söyledi.

rumeli-tvde-org-yere-dustu-muzisyen-calmaya-devam-etti-izle

Rumeli TV’de müzisyen yerde çalmaya devam etti

Orgun sehpadan düşmesine rağmen müzisyen Muhammed Doğan’ın yerde çaldığını görünce müdahale etmediğini kaydeden Dural, “Bir anda org sehpasından düştü, konuklarımız müdahale etmek istedi ancak ben piyanist Kırklarelili Muhammet’in yerden müziğe eşlik ettiğini görünce müdahaleye izin vermedim. Komik bir durum olduğu için hem gülüp hem de oynamaya devam ettik. Yönetmenimiz de kamera açısını soliste çevirdi, reklam arası olayı düzelttik ama çok da güldük” dedi.Orgun sephadan düşmesiyle yaşanan canlı yayın kazası paylaşıldığı sosyal paylaşım sitelerinde çok kişi tarafından izlendi.

Yorumunuzu yazın