Pokemon yumurtası artık satışta

pokemon-yumurtasi-4-HaberPop

Evet, yanlış okumadınız, Pokemon yumurtası satışı Etsy üzerinden başladı. Pokemon yumurtaları suyla temas ettiğinde etkileşime giriyor ve içlerinden sürpriz bir Pokemon çıkıyor. Yumurtalar gerçek hayatta tıpkı oyunda göründükleri gibi görünüyorlar ve bir tanesinin fiyatı yaklaşık 17 TL. Üreticisinin banyo bombası olarak tanımladığı ve doğal üzüm çekirdeği yağı ve karite yağından üretilen yumurtalar hem cildinizi yumuşatıyor hem de geride bir Pokemon bırakıyor.

pokemon-yumurtasi-1-HaberPop

Şu an için iki tip Pokemon yumurtası üretiliyor. Bir tanesi yumurta biçiminde, diğeri ise Poketop görünümünde ve yumurtaların her birinden bir adet Pokemon çıkıyor. Yumurtalarla aralarında Pikachu, Horsea, Lickitung, Weezing, Leafeon, Porygon, Squirtle, Caterpie ve Charizard’ın da bulunduğu pek çok Pokemon yakalayabilirsiniz.

pokemon-yumurtasi-8-HaberPop
Çok sayıda Pokemon yakalanmayı bekliyor

pokemon-yumurtasi-9-HaberPop

POKEMON YUMURTALARI SET HALİNDE SATIŞTA

Hepsini yakalamak istiyorsanız Pokemon yumurtalarını setler halinde almanız da mümkün. 6 yumurtadan oluşan bir setin fiyatı yaklaşık 90 TL iken 3’lü bir setin fiyatı yaklaşık 45 TL. Tek bir Pokemon almak ise size yaklaşık 17 TL’ye mal oluyor.

pokemon-yumurtasi-2-HaberPop
6’lı Pokemon yumurtası seti

Bir Imgur kullanıcısı yaptığı en iyi alışverişlerden bir tanesi olarak nitelendirdiği banyo bombalarının içinden nasıl Pokemon çıktığını paylaşmış.

pokemon-yumurtasi-4-HaberPop
Pokemon yumurtası ve Poketop

Suyla temas eden Pokemon yumurtaları hızla açılmaya başlıyor

pokemon-yumurtasi-5-HaberPop
Suyla temas eden Pokemon yumurtaları

..ve içlerinden birer Pokemon çıkıyor.

pokemon-yumurtasi-6-HaberPop
Squirtle ve Mewtwo yumurtalarından çıkarken

Bu yumurtaların içinden bir Mewtwo ve bir Squirtle çıkmış

pokemon-yumurtasi-7-HaberPop
Mewtwo ve Squirtle

Pokemon yumurtalarının yaratıcısı Rebecca Lynn yumurtaları Etsy üzerinden satışa çıkardı. Eğer siz de kendinize bir tane almak ve Pikachu yakalamak konusunda şansınızı denemek istiyorsanız Rebecca’nın Etsy üzerindeki mağazasına bir göz atın.

Yorumunuzu yazın