Ölü denizkızı sahilde görüntülendi iddiası

olu-deniz-kizi-sahile-vurdu-iddiasi-ilginc-gizem

Sahile vuran bir denizkızı cesedi görüntülediğini iddia eden adam sosyal medyayı karıştırdı. Bir yarı balık yarı insan görünümüne sahip olan beden, görenleri hayrete düşürdü. İngiltere’nin Great Yarmouth sahilinde videoyu çekip yayınlayan Paul Jones  adlı genç, bunun bir denizkızı ölü olduğunu savunuyor olsa da görüntüleri izleyen birçok kişi bu konuda hemfikir değil. Görüntüdeki ucubenin insana benzeyen kafası ve alt kısmında bulunan kuyruğuyla dikkat çekiyor.

Sahile vuran gizemli şey denizkızı mı?

  • Denizin tuzlu sularından zarar görmüş olacak ki vücudunun birçok bölümü parçalanıp tahrip olduğu görülüyor.

olu-deniz-kizi-sahile-vurdu-iddiasi-gizemli-haber

  • Denizkızı sosyal medyaya 600 binden fazla izlendi ve binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

olu-deniz-kizi-sahile-vurdu-iddiasi-ilginc-haberler

  • Denizkızı görüntülediğini düşünen Paul Jones, Facebook’taki hesabına “Yarmouth sahilinde kıyıya vurmuş bir deniz kızı cesedi bulduk” diyerek aşağıdaki fotoğrafları paylaştı.

olu-deniz-kizi-sahile-vurdu-iddiasi

  • Paul Jones adlı Facebook kullanıcısının paylaştığı videoyu aşağıda inceleyebilirsiniz:

Bunu da okumak isteyebilirsiniz

Bilinmeyen deniz canlısı balıkçıları dehşete düşürdü

Denizin ortasında koca bir balon şeklindeki deniz canlısını gören balıkçılar dehşete düştü. Batı Avustralya kıyılarında balık avlamakta olan bir adam teknesine yaklaşan tuhaf görünümlü küre karşısında dehşete kapılarak kamerasına...

Videoyu yayınlayan cadılar bayramı hayranı çıktı

  • Kıyıya vuran bu gizemli şeyin ne olduğu tam olarak bilinmese de, görüntüleri yayınlayan kişinin Facebook hesabı incelendiğinde görüldü ki denilen adam zaten cadılar bayramı için birçok kostüm ve makyaj ile ilgili bazı çalışmalar içinde yer almış.

paul-jones-paylas

  • Bu da sahile vuran ucubenin cadılar bayramı için düşünülmüş bir çalışma olma olasılığını güçlendiriyor. Yine de görüntüler tartışmaya açık.

Denizkızı nedir?*

Deniz kızları, belinden yukarısı dişi bir insan görünümünde olan, ama aynı zamanda bir balık kuyruğuna sahip olan efsaneleşmiş düşsel inanışlardır.

denizkizi-deniz-kizi

Dünya üzerinde birçok kültürde deniz kızları farklı, ama birbirine çok yakın şekillerde betimlenmiştir. Sirenler gibi bazı deniz kızları denizcilere şarkılar söyleyip onları büyülerler, işlerinden alıkoyarlar ve güverteden denize yuvarlanmalarına ya da daha kötüsü geminin batmasına neden olurlar. Diğer hikâyelerde ise deniz kızları boğulma tehlikesi geçiren erkekleri kurtaran iyi kalpli deniz canlıları olarak betimlenmişlerdir.

*Kaynak: Wikipedia

Yorumunuzu yazın