Nöbet geçiren çocuğun hayatını polis kurtardı

nobet-geciren-cocugun-hayatini-polis-kurtardi-videosuNöbet geçiren 3 yaşındaki oğlunu apar topar yardıma gelen polise ulaştıran anne, polisin soğuk kanlı müdahalesi sayesinde kurtulmasını sağladı. Polis memurunun ilk yardım bilgisi, 3 yaşındaki çocuğun hayatını kurtardı. ABD’nin Teksas eyaletinde 911’e nöbet geçiren çocuğunun nefesinin durduğunu söyleyen bir babanın yardım çığlığı yansıdı. Olay yerine, bölgeye yakın bir noktada bulunan ve ilk yardım konusunda uzman olan bir polis memuru yönlendirildi.

Olay yerine gelen polisin ilk yardım müdahalesi çocuğu kurtardı

Anne kapıya yanaşan polis aracını görünce hemen kollarında nefes alamayan oğlunu koşarak polise teslim etti. Polis kucakladığı baygın çocuğu hemen yer yatırarak kalp masajı yaptı. Bir süre ilk yardım müdahalesi yapan polis çocuğu hayata döndürmeyi başarına aile rahat bir nefes aldı. Korkudan elleri titreyen anne ve eşinin yüzündeki umutsuz ifade birden kendini mutlu bir ifadeye bırakmıştı.

nobet-geciren-cocugun-hayatini-polis-kurtardi-video-izle
Nöbet geçiren çocuğun hayatını polis kurtardı

Günler sonra 3 yaşındaki çocuk kendisini kurtaran polis amcasını ziyaret ederek ona teşekkürlerini bildirdi ve karşılıklı birbirlerine hediyeler verdiler.

 

Yorumunuzu yazın