Martı markete girdi, ortalığı birbirine kattı

İngiltere’de gerçekleşen olayda bir martı, gazete satan markette ortalığı birbirine kattı. Dükkanda normal günlük işlerini yapan bayan çalışan içeriye giren martıyı ilk önce görmedi. Ön kapıdan dükkana giren martı usulca içeriye yürüyerek girdi. Hemen kapının öndeki bir rafın üzerine çıkan martı bir süre burada etrafı kolaçan etti.

MARKETE GİREN MARTI ÇİKOLATALARI DAĞITTI

Durduğu rafta ileriye birkaç adım atmaya çalışan martı ayaklarının altındaki çikolata paketlerini yere düşürmek suretiyle dağıttı. Bu esnada yere düşen paketlerin sesini duyan kasadaki kadın martıyı fark etti. Rafta duran martıyı gören adın şaşkınlık içinde marketin içindeki birilerinden yardım istedi. Yardım bekleyen kadın bir yandan da marketin arka tarafına giderek bir kelebek avlama ağı getirdi. elindeki saplı ağı kullanarak martıyı korkutup dışarı çıkarmaya çalıştı.

Gazete-bayisine-giren-martı-ortalığı-birbirine-kattı-video-haber

KORKAN MARTI MARKETİ İYİCE DAĞITTI

Kendisine yapılan müdahaleden rahatsız olan martı kanat çırparak marketin diğer ucuna uçtu. Uçtuğu tarafta fazla kalmayan martı tekrar olduğu noktaya geri döndü. kanat çırparak market içinde uçan martı market raflarını dağıtmayı ihmal etmedi.

Gazete-bayisine-giren-martı-ortalığı-birbirine-kattı-video

MÜŞTERİ MARTIYI ELİYLE TUTUP DIŞARI ATTI

Kadın elindeki sopayla martıyı korkutmaya devam ettiği sırada içeriye bir müşteri girdi.

Gazete-bayisine-giren-martı-ortalığı-birbirine-kattı-VİDEOSUMartının dışarı çıkmaya niyeti olmadığını gören adam camın önündeki martıyı bir süre itip kaktıktan sonra eliyle yakalayıp dışarı atmayı başardı. Martının dışarıya çıkmasıyla markettekiler rahatladı. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Gazete-bayisine-giren-martı-ortalığı-birbirine-kattı-izle

Yorumunuzu yazın