Kuka Tesbih

kuka tesbihler-modelleri-fiyatları
Kuka tesbihler

Tesbihler, erkeklerin severek kullandıkları aksesuarlardan biridir. Sıradan olamamasına büyük özen gösterilen tesbihlerde özel taşlar ve ağaç meyve tohumları veya çekirdekleri kullanılmaktadır. Kuka tesbih modellerinde de özel seçilmiş ve tek tek nakşedilmiş olan kuka ağacının özel bölümler yer almaktadır. Farklı kesim teknikleri ve aksesuarlar ile birleştirilen tesbihler çok daha derin mana kazanmaktadır.

Tesbih meraklıları için özel parça anlamına gelen kuka modeller her zaman en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Tesbih koleksiyonlarında duruşu ve farklı özelliği ile ön plana çıkmayı başaran kuka ürünleri elinize bir defa aldığınız zaman asla bırakmak istemeyeceksiniz. İlk temasta bile bu teşbihin farklılığını hemen kolayca anlayabilirsiniz.

kuka tesbih modelleri-fiyatları
kuka tesbih modelleri

Kuka Tesbih Modelleri

Tesbihler kullanılan aksesuarlar ve kesimlerine göre farklı modellere sahip olmaktadırlar. Kuka tesbih modellerinde ise en çok küre ve arpa kesin uygulaması yapılmaktadır. Özel imame seçenekleri ve özel nakış çeşitleri ile farklı ve göz alıcı bir tesbih sahibi olabilirsiniz. Kuka ağacının vermiş olduğu olumlu enerji ile de tesbihinizi yanınızdan hiç ayırmayacaksınız. Çok daha fazla seçenek için hemen https://www.ventinosilver.com/kuka-tesbihler adresini ziyaret edebilirsiniz.