Kaplan arabanın tamponunu ısırıp kopardı

Kaplan-arabanin-kaportasini-isirip-kopardi

Çin’de gerçekleşen bir kaplan saldırısı araç içindekiler tarafından kaydedildi. Arabanın içinde olan Çinli aile önlerindeki bir kaplanın arabalarının kaportasını dişleriyle ısırıp kopardığına şahit oldular. Sinirlenen kaplan sinirini otomobilin ön tamponundan aldı.
Vahşi doğa parkında geziye çıkan bir aile önlerine bir kaplan çıkınca durup ne yapacağını incelemeye başladılar. Arabalarının içinden kaplanı izleyen aile bir yandan da kaplanın hal ve harekelerini yorumladı.

KAPLAN ARABANIN TAMPONUNU ISIRIP KOPARDI

kaplan bir süre arabayı inceledikten sonra kaportayı ısırarak yerinden söktü. Arabanın içindekiler kaplanın ön plastik tamponu söktüğünü görünce çığlık çığlığa kaldı. Safariye gelmiş olan  turistleri bir anda korku ve panik kapladı.

Kaplan-arabanin-kaportasini-isirip-kopardi-oku
Kaplan arabanın tamponunu ısırıp kopardı

AĞZINDAKİ TAMPONLA ORMANA GİTTİ

Kaportayı dişlemiş olan vahşi kaplan ağzındaki araba tamponla geri geri giderek ormanın içlerine doğru yürüdü.  Arabadan uzaklaşan kaplan arabadakilere biraz rahat nefes aldırdı.

Kaplan-arabanın-kaportasını-ısırıp-kopardi
Kaplan arabanın tamponunu ısırıp kopardı

Öfkeli kaplan, arabadan kopardığı tamponu ağzından bırakmayarak ormanlığın derinliklerine doğru giderek kayboldu.

Kaplan-arabanin-kaportasini-isirip-kopardi-haberi-videos
Kaplan arabanın tamponunu ısırıp kopardı

ARABANIN ÖN TAMPONU PARÇALANMIŞTI

Büyük bir korku yaşayan turist aile kaplan ortadan kaybolunca arabalarından inerek araçlarını kontrol etti. Ön tarafı inceleyen aile kaplanın diş geçirdiği bir çok bölge tespit etti.

Kaplan-arabanin-kaportasini-isirip-kopardi-haberi

Ön farların parçalandığı ve plakanın zarar gördüğü ön tampon kullanılamaz haldeydi. Bu saldırı anının tamamını kaydeden aile sosyal medyada  herkesle paylaştı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Kaplan-arabanin-kaportasini-isirip-kopardi-haberi-izle-oku

 

Yorumunuzu yazın