Kadının göğsüne dokunarak fal bakan adam

kadinin-gogsune-dokunarak-fal-bakan-gelecegi-goren-adam-video-izle

Çin’de bir adam insanların göğsüne dokunarak geleceği anlatıyor. Kadının göğsünü okşayarak falına baktığını iddia eden Çinli adamın bu yöntemi sosyal medyayı salladı. Yüzyıllardır geleceği görme konusunda yöntemler birbiriyle yarışırken bu amcamızın geleceği görme yöntemi bir hayli sıra dışı.  Falcı olan adam diğer falcılardan farklı bir tarz kullanıyor. Geleceğini görmek istediği kişinin göğsüne dokunmak zorunda. Sosyal medya yayınlanan kısa videoda, koltuk değnekli adam, bir elini kadın müşterisinin göğüslerine değdirerek geleceğini görmeye çalışıyor.

Kadının göğsünü elleyerek fala baktı

  • Suratında donuk bir ifade bulunan adamın ne diyeceğini merakla bekleyen kadın müşteri de sıkılmışa benziyor. Falcı adamın yüzündeki donuk ifade, acaba kadının geleceği hakkında iyi şeyler görmediği için mi diye düşünmeden edemiyor insan.
kadinin-gogsune-dokunarak-fal-bakan-gelecegi-goren-adam-video
Kadının göğsüne dokunarak fal bakan adam

Göğsünden aldığı enerjiyle geleceği gördüğünü iddia etti

  • Müşterilerin vücutlarındaki enerjiden geleceklerini görebildiğini iddia eden Çinli adam görenleri bir hayli şaşırttı.
  • Ne kadar komik gelse de bize bu kişinin hatırı sayılır müşterisi bulunmakta. Hatta insanlar göğsünü ellettirerek fala baktırmak için sıraya giriyor.
  • Bu yöntem bizim ülkemizde ne kadar uygulamada mümkün olmaz gibi görünse de Çin’de bir hayli tutulmaya başlanmış.
kadinin-gogsune-dokunarak-fal-bakan-gelecegi-goren-adam
Kadının göğsünü okşayarak geleceği gördü
  • Xiao Yuwen isimli Çinli adam ilgili videoyu sosyal medya hesabından yayınladıktan kısa süre sonra hızla yayılarak 4 milyondan fazla izlendi ve viral oldu.

[socialpoll id=”2390119″]

Yorumunuzu yazın