İş Yerine “Hastayım” Deyip Tanınmamak için Konsere Battaniye ile Gitti!

Taylor Swift hayranı bir genç kadın, konsere katılmak için iş yerine “hastayım” diyerek işe gitmek yerine konsere gitti. Cincinnati’de gerçekleşen konsere Louisville’den gelen kadın arkadaşları tarafından tanınmamak için bütün vücudunu bir battaniye ile örterek kimliğini gizledi. Kombininden ödün vermeyen kadın, battaniye ile uyumlu bir de gözlük taktı.

Konser alanında röportaj yapan Local 12 televizyonu kamerasına yakalanan genç kadının röportajı bir anda sosyal medyada gündem oldu.

Kimliğini gizli tutan genç kadın verdiği röportajda iş yerine hasta olduğunu bildirdiğini ve bu şekilde konsere katıldığını açıklıyor. Ayrıca Taylor swift’in hayranı olduğunu ve hatta kızının ikinci adını “Taylor” koymak istediğini açıklıyor. Röportaja dair bir diğer videoyu da aşağıda izleyebilirsiniz…

Röportajın devamında konserin bir parçası olan ticaret kamyonunda satılacak ürünlerden de almak istediğini belirten genç kadın, Taylor Swift’e özel yapılmış arkadaş bilekliğinden aldığını ve başka ürünlerden de almak için heyecanlandığını söylüyor.