iPhone telefon bisiklet süren adamın cebinde patladı

Sydney’de bisikletle dolaşan 36 yaşındaki Gareth Clear adlı adamın cebindeki iPhone marka telefon patlayınca bacağında üçüncü derecede yanıklar oluştu. Talihsiz olayı duyan iPhone yetkilileri olayı yakından incelediklerini açıkladı.

apple telefon patladı adam yandı haberi oku
iPhone telefon bisiklet süren adamın cebinde patladı

BACAĞINDAN DUMANLAR ÇIKTI

Bisiklet sporuna ilgi duyan Clear, her hafta yaptığı gibi Pazar gününü bisiklet sürmeye ayırdı. Bisiklet turu attığı sırada ayağını pedala basamayınca yere düştü. düşen adam kendini toparlayarak yerden kalkmak isterken cebindeki iPhone marka telefonundan duman ve konunun yayıldığını fark etti. Eliyle cebindeki telefonunu kontrol etmek üzereyken aniden  patlayarak alev aldı.

apple telefon patladı adam yandı haberi
iPhone telefon bisiklet süren adamın cebinde patladı

TELEFON BACAĞINA YAPIŞTI

Acı içinde kıvranan adam vücuduna yapışmış olan telefonu yumruklayarak ayırmaya çalıştı. Sıcaklıktan bacağına yapışan telefonu zorlukla ayırmayı başaran Clear, acılar içinde orada bir süre kıvranıp yardım bekledi.

apple-telefon-patladı-adam-yandı-haberi-oku-haberpop haber
İşte bisiklet süren adamın cebinde patlayan iPhone telefon

Çevredekiler yanına gelerek müdahale etti. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam, vücudundaki 3. derecede yanıklar yüzünden ciddi bir operasyon geçirilerek taburcu edildi. Yanık bölgesinde 6 gün boyunca kalacak bir malzeme kullanması gerekti.

apple telefon patladı adam yandı haberi oku haberpop
iPhone telefon bisiklet süren adamın cebinde patladı – haberpop.com

APPLE AÇIKLAMA YAPTI

Bu talihsiz olayı duyup yardım etmek isteyen Apple yetkilileri bir açıklama yaparak ‘Başınıza elen talihsiz olay için çok üzgünüz ve size her konuda yardımcı olmak üzere konuyu en ufak ayrıntısına kadar incelemekteyiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır’ denildi.

 

Yorumunuzu yazın