Hırsız bulaşık makinesinin içinde yakalandı

hirsiz-bulasik-makinesinin-icinde-yakalandi
Yaklaşık 12 bin Türk Lirası değerinde bitki çaldığı şüphesiyle aranan adam bulaşık makinesinin içinde yakalandı. Hırsız bulaşık makinesinin içinden çıkarılırken bir paket bitki poşeti de yanındaydı. Hırsızı evine kadar takip eden polis hırsızın kapısına dayanıp zili çalınca hırsız panikle balkona kaçtı. İkinci kattaki daireden o sırada boş olan bir alttaki daireye atlayan adam burada polislerden gizlenmeye çalıştı.

Hırsız bulaşık makinesinin içine girdi

Burada saklanacak pek bir yer bulamayan hırsızın aklına bulaşık makinesinde saklanmak geldi. Nasıl becerdi bilinmez ama bir şekilde bulaşık makinesinin içine sığmayı başaran adam burada güvende olacağını düşündü. Polis gelen gürültü üzerine hırsızın alt daireye girdiğini düşünerek yoğun bir arama yaptı. Mutfaktaki tam kapanmamış olan bulaşık makinesini fark eden polis memurları yakından baktıklarında içerideki hırsızı fark etti.

hirsiz-bulasik-makinesinin-icinde-yakalandi-videosu

Daha önce de bulaşık makinesinde saklanmışlardı

Nisan ayında Amerikalı bir tutuklu hastanede tedavi görmekteyken firar etti ve daha sonra bir bulaşık makinesinin içine saklanmış halde yakalandı.

Aynı şekilde Teksaslı bir adam polisten kaçmak isterken kız arkadaşının dairesindeki bulaşık makinesine saklandı fakat yakalanmaktan kurtulamadı.

Yorumunuzu yazın