Gökyüzünden balık yağdı: Havadan düşen balık kadını yaraladı

gokyuzunden-balik-yagdi-havadan-dusen-balik-kadini-yaraladi-6

Philadelphia’da Lisa Lobree adlı kadın gökyüzünden düşen bir balık yüzüne çarpınca yaralandı. Gökyüzünden düştüğü iddia edilen balığın yaklaşık 40 cm uzunluğunda ve 6.5 kg ağırlığında bir yayın balığı olduğu görüldü. Olaya tanık olan bazı kişiler, balığın bir kuş tarafından kadının tam üzerinden uçarken ağzından düşürdüğü iddia edildi.

gokyuzunden-balik-yagdi-havadan-dusen-balik-kadini-yaraladi-3

Gökyüzünden balık düştü

  • Lisa Lobree adlı kadın Philadelphia Sanat Müzesi yakınlarındaki bir spor salonuna gittiği sırda gökyüzünden başına düşen bir yayın balığıyla yaralandı. Balığın yüzüne hızla çarpmasıyla yanağında bir çizik meydana geldi.
  • Lobree, yürüdüğü sırada aniden yüzüne bir şeyin çarptığını ve o şiddetle yere düştüğünü açıkladı.  Neye uğradığını şaşıran kadın kendine geldiğinde yüzündeki çiziği ve yanında duran dev yayın balığını gördü. O anda yüzüne çarpan şeyin balık olduğunu anlayan kadın ayağa kalkıp kendini toparladı.

gokyuzunden-balik-yagdi-havadan-dusen-balik-kadini-yaraladi-2

  • Eve gidip iyi bir duş aldığını söyleyen kadın ‘İnsanların başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor. Benim de başıma böyle bir şey geldi ve ucuz atlattım başıma balık yerine başka bir şeyin düşmediğine seviniyorum’ dedi.

gokyuzunden-balik-yagdi-havadan-dusen-balik-kadini-yaraladi

Balık bir kuşun gagasından mı düştü?

  • Görgü tanıkları kadının başına balık düştükten sonra gökyüzünde uçan büyük bir kuşun olduğunu söyledi.

gokyuzunden-balik-yagdi-havadan-dusen-balik-kadini-yaraladi-4

Yorumunuzu yazın