Home Haber Fermuar İmalatçıları Ne Yapar?

Fermuar İmalatçıları Ne Yapar?

Fermuar İmalatçıları
Fermuar

Fermuar imalatçıları günümüzde çok fazla olarak bulunur ve birçok pantolon ve kıyafete fermuar üretirler. Üretilen fermuarların birçok parçası ve bölümü vardır. Bunlardan biri diştir.

Diş: Fermuarın hareketini tamamlamak için kaydırıcının yapıştırıldığı parçaların her biridir.

Fermuar imalatçıları 160 yıldan fazla bir süredir var. Başlangıçta ayakkabı ve çizme kullanımı için yaratılmış ve yıllar içinde kullanışlılığı ve işleyişi gelişmiş, günümüze kadar sadece tekstilde değil birçok eşya ve giyside kullanılmaktadır. Birincil işlevi, bir giysinin veya nesnenin iki parçasını açıp kapatmaktır. Dikişte ise giyimde bir tür kapama olduğunu söylüyoruz. Diğer kullanıldığı yerler şunlar olacaktır: ilikler + düğmeler, otomatik kapanma, kopça kapatma, mıknatıs kapatma, cırt cırt kapatma.

Fermuar İmalatçıları
Fermuar İmalatçıları

Fermuar Parçaları Nelerdir?

Fermuar imalatçıları üretim yaparken birçok kısma dikkat ederler. Bunlar; Şerit veya Kumaş Bant (üst kısım), üst durak, dişler, imleç, nişancı, zincir, alt durdurma. Ayrılabilir fermuarlar durumunda, şu parçalar vardır; Takviye, ayırıcı kutu, ayırıcı tüp.

Birçok fermuar türü bulunmakla birlikte insanlar çoğu zaman terzilerde istediği fermuar çeşidini diktirmek suretiyle kullanabilir. Fermuar imalatçıları için https://www.ecefermuar.com.tr/ sitesi üzerinden sizde bu konuda bilgi edinebilirsiniz.