Etek altı fotoğraf çeken adam kameraya böyle yakalandı

  • Marketteki erkek müşteri başka bir bayan müşterinin etek altı görüntüsünü çekti
  • Etek altı fotoğrafları çekilen kadın kamera kayıtlarından adamı tespit etti
  • Polis, görüntülerden tespit ettiği adamı mahkemeye sevk etti, tutuklandı.

Etek alti fotoğraf ceken adam kameraya yakalandi videosu izle haber

Rusya’da bir markette müşterinin etek altı fotoğraflarını çeken bir adam güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Elindeki sepetle market reyonlarını gezen bayan hiçbir şeyden habersiz ürünleri inceledi. Hemen arkasında beliren başka bir müşteri kadına doğru yaklaştı.

Mini bir etek giymiş olan kadını fark eden adam reyonları inceleyerek ona doğru yaklaştı. Reyonları incelediği için arkasındaki adamı fark etmeyen kadın ürünleri incelemeye devam etti. gözünün kenarıyla kadını süzen adam kadına iyice yaklaştı. Sapık adam, etrafında kendisini izleyen var mı diye etrafına bakındıktan sonra cebindeki telefonu çıkarttı.

Etek-alti-fotoğraf-ceken-adam-kameraya-yakalandi-videosu

MARKETTE MÜŞTERİNİN ETEK ALTINI KAYDETTİ

Telefonundan kamerayı aktif eden adam hiç zaman kaybetmeden hemen önünde rafları inceleyen kadının eteğinin altına doğru hamle yaptı. Reyonu inceleyen kadına belli etmeden el çabukluğuyla elindeki telefonu kadının mini eteğinin altına sokarak görüntülerini kaydetti.

Etek-alti-fotoğraf-ceken-adam-kameraya-yakalandi-videosu-izle-oku

KADIN SAPIK ADAMI İNCELEDİ

Yaklaşık 2 saniye süren kayıt işleminden sonra kadın bir sebepten ötürü arkasına doğru hafif yöneldi. Bu sırada adam hızla toparlanıp telefonu gömlek cebine koyarak reyona doğru yüzünü çevirdi. Adamın ne yaptığını çözmeye çalışan kadın bir süre adamı inceledikten sonra markette yürümeye devam etti. Sapık adam bir süre orada ürünleri inceledikten sonra kadının arkasından yürüyerek kadrajdan kayboldu. Videonun sonunda görüntüye giren bir bayan müşteri olayı uzaktan fark etti. Daha sonra mağdur kadına olayı gördüğünü anlattı.

Etek-alti-fotoğraf-ceken-adam-kameraya-yakalandi

ETEK ALTI SAPIĞI TUTUKLANDI

Olayı gören diğer kadın müşterinin kendisini uyarmasıyla market yönetimiyle konuşan mağdur, güvenlik kamerası görüntüleri incelendi. Görüntülerin incelenmesiyle sapık adamın yaptığı çirkin davranış ortaya çıktı. Mağdur kadının görüntüleri polis vererek adamdan şikayetçi oldu. Görüntüleri inceleyen polisler adamı kısa sürede gözaltına aldı. Verdiği ifadesinde bunun bir rahatsızlık olduğunu ve bu tarz görüntüleri seviyorum ve ticari amacım yoktur diyerek kendini savundu. Mahkemeye çıkarılan sapık adam tutuklanarak ceza evine konuldu.

VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

Etek alti fotoğraf ceken adam kameraya yakalandi videosu izle haberi

Yorumunuzu yazın