En İyi Yemek Tarifi Sitesi

türkiyenin en iyi yemek tarifi sitesi
en iyi yemek sitesi

Türkiye’de birçok yemek tarifi sitesi bulunmakta ve bunların arasında sıyrılıp öne çıkan kaliteli 3-5 adet web sitesi göze çarpıyor. Biz para gücüyle onu bunu satın alarak tepeye çıkan siteleri değil de, kendi emeğiyle ve evinden yemek yapan üye yazarlarıyla zirveye çıkmış ev yapımı yemeklerin olduğu bir yemek tarifi sitesine dikkatinizi çekeceğiz. Bu aralara bütün Türkiye bu siteyle çalkalanıyor…

Biz size bu yazımızda Türkiye’de yemek tarifi konusunda en başarılı ve hızlı çıkış yapmış bir siteyi anlatacağız. Adı 1001 yemek tarifi (1001yemektarifi.com) Aslında bu site sadece bir yemek sitesi değil aynı zamanda bir yemek uygulaması ve hatta yemek tarifi konusunda para da kazanabildiğiniz bir sistem… Adamlar dünyada benzeri olmayan bir ekosistem yaratmış ve bunu da binlerce yazarlar çalışarak taçlandırmışlar….

Yani evde yemek yaparak para kazanabilirsiniz. Şimdi de GOS (Gelir ortaklığı sistemi) adı verdikleri tarif ekle para kazan sistemini dünyaya taşımak üzereler. İster öğrenci olun, ister çalışan, ister ev hanımı olun sisteme kayıt olup, evde yaptığınız yemeklerin fotoğrafını ve yapılışını göndermeniz yeterli… Size sistemin nasıl çalıştığını aşağıda detaylıca anlatalım…

evde internette yemek yaparak para kazan

1001 Yemek Tarifi: Tarif Ekle Para Kazan

1001YemekTarifine yemek tarifi göndererek çok kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz.

Sistem Nasıl Çalışır?

  • Siteye ücretsiz üye olup tariflerinizi gönderirsiniz.
  • Editörlerimizin kısa bir kontrolünden sonra tarifiniz hızla yayınlanır.
  • Yayınlanmış tarifiniz Google’da listelenir ve yemek tarifi arayanların beğenisine sunulur.
  • Tarifiniz ne kadar faydalı ve kaliteliyse o kadar çok farklı kişi tarafından görüntülenir. Tarifinizi görüntüleyen farklı kullanıcı ne kadar çoksa, o kadar çok para kazanırsınız.
  • ÖNEMLİ: Her gönderdiği tariften direk ücret alanlar Master Şef ve VIP Şef rozetine sahip olan yazarlardır. Yeni üye olmuş ve Şef rozetine sahip yazarlarımız sadece Google’daki tariflerinin görüntülendiği kadar kazanırlar… Yani tarifinizi ne kadar farklı insan tıklayıp görüntülerse o kadar gelir elde edersiniz. (her gönderdiğiniz tarif çok sayıda görüntülenme almadıkça GOS hanesi 0tl. yazar)…
  • ANINDA KAZANMAK İSTİYORSANIZ VİDEO ÇEKİP GÖNDERİN: Çektiğiniz yemek tarifi videoları yayınlandığında her biri için 10 tl ödüyoruz üstelik tıklanmasına gerek yok. Video çekme kuralları için buraya tıklayın.
  • Girdiğiniz tariflerden elde ettiğiniz gelir 20TL sınırına eriştiğinde ilgili tutar verdiğiniz IBAN numarasına yatırılır. Hesabın sizin şahsınıza ait olması gerekmez, güvendiğiniz bir tanıdığınızın IBAN numarasını da profildeki ilgili alana yazabilirsiniz.

Kurallar

  1. Tarifler bizde yayınlanmadan önce başka bir sitede yayınlanmamalıdır. Aksi takdirde tarifleriniz yayına girmez ve ödeme listesine alınmaz. Bu durumun sonradan fark edilmesi halinde, ilgili tarif yayından kaldırılabilir ve kazançlarınız iptal edilebilir.
  2. Tariflerinizi bizde yayınlandıktan sonra sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmakta özgürsünüz…
  3. Gönderdiğiniz her tarif belirli özgünlük kontrollerinden geçer ve duruma göre yayınlanır veya yayınlanmaz. Bu nedenle size ait olmayan, kopyala-yapıştır yöntemiyle hazırlanmış veya ufak değişiklikler yapılmış tarifler göndermemeniz önemlidir. Daha önce internetteki herhangi bir yerde size ait olsa bile yazılı olan bir metni veya fotoğrafı asla tarifinizde KULLANMAYIN.
  4. Kullandığınız yemek fotoğraflarında herhangi bir logo veya sayfa adı, markası, kullanıcı adı olmamalıdır. Görseller kaliteli ve net olmalıdır.
  5. Yazarlar, ödeme alabilmek için profiline telefon numarasını yazmalıdır (numaranız yalnızca siz ve site yöneticileri tarafından görülebilir).
  6. Sitede yayınlanan tariflerin tüm yayın hakları 1001YemekTarifi sitesine aittir. Bize tarifinizi gönderdiğinizde bunu kabul etmiş olursunuz.

Peki Nedir Bu Gelir Ortaklığı Sistemi?

Gelir ortaklığı sistemi sizin tariflerinizin yayınlandıktan sonra Google ve partner markalarımız sayesinde elde ettiği kazançtan size verilen paydır. Yani tarifiniz ne kadar çok farklı insan tarafından okunursa o kadar kazanç elde edersiniz.

Böylece her bir tarifinizden sınırsız kazanç elde etme şansı bulacaksınız. Üstelik tek seferlik değil. Yani bu ay yayındaki tariflerinizden 100 TL kazanıp ödeme aldıysanız bir sonraki ay, aynı tariflerden yine gelir elde edip ödeme alabilirsiniz.

Böylece aylık düzenli bir gelir elde edersiniz. Tıpkı emekli maaşı gibi…

KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLA