Dünyanın en ucuz oteli yüzüyor ve gecelik 1 tl

dunyanin-en-ucuz-oteli-yuzuyor-ve-gecelik-1-tl-videoDünyanın en ucuz otelini arayanlara müjde. Size dünyanın en ucuz otelinin gecelik fiyatı 1 tl üstelik bu otel Buriganga Nehri üzerinde bulunuyor. Faridpur Hotel adındaki bu mekan Bangladeş’in Dhaka bölgesinde hizmet vermekte. Yanlış duymadınız suyun üzerine inşaa edilen Bangladeş’te bulunan bu otelin gecelik oda fiyatı 2.7tl (70 taka) yatak fiyatı ise yaklaşık 1 tl (30 taka). Neden bu kadar ucuz olduğuna gelecek olursak da video ve fotoğraftan anlayacağınız üzere pek hijyenik olmayışı en büyük nedeni. Eski çürümüş gemilerden yapılmış 48 minik odadan oluşan bu yüzer otelin bol miktarda müşterisi bulunmakta.

Dünyanın en ucuz oteli yüzüyor ve geceliği 1 tl

Otelin müşterilerine sunduğu hizmetler arasında tuvalet vantilatör, yatak ve temiz su bulunuyor. Fakat önceden belirtelim odalarda televizyon bulunmuyor. Toplu kalınan odalarda ise yatağınızın yanına size özel kilitli bir dolap veriliyor. Birkaç yıl önce konuklarına yemek  de sunan otel artık bu hizmetine son vermiş durumda. Uygun fiyatla kalacak yer arayan yöre halkı ve turistler için bulunmaz bir fırsat olan otelin çevre bölgelerden de müşterisi bulunmakta.

dunyanin-en-ucuz-oteli-yuzuyor-ve-gecelik-1-tl-videosu

Yüzen otel 60 yıldır hizmet veriyor

60 yıldır hizmet veren bu gemilerden bozma yüzme oteller şaşırtıcı derece bol müşteri ağırlamakta. İlginç bir şekilde ilgi gören otelin doluluk oranı sahibini memnun edecek seviyede. Buriganga kıyısında bulunan bu otel 5 ayrı eski tekneden oluşmakta. Otel sahibi tarafından tekneler elden geçirilerek küçük odalarla doldurulmuş.

Faridpur Hotel sahibi Muhammad Mustafa Miyan, “Genelde aynı anda 40 müşteri ağırlayabiliyoruz. Gelen müşterilerimizin bazıları ise 3 ay gibi uzun süreler kalıyor.” dedi.

dunyanin-en-ucuz-oteli-yuzuyor-ve-gecelik-1-tl-video-izle-ilginc

Otel sahibi Miyan,  bir çok gezginin hayalini süsleyen rahat konforlu oteller kadar olmasa da bu tarz otellerde bir gece geçirerek sıra dışı deneyim yaşamak için dünyanın her yerinden yüzlerce insanın geldiğini belirtiyor.

Yorumunuzu yazın