Home Galeri Erkek Doğan Muhteşem Kadınlar

Erkek Doğan Muhteşem Kadınlar

Transseksüel modellerden bazıları belki de pek çok kadından çok daha güzel bir görünüme sahip.

Pek çok insan transseksüel modellerin podyumlarda, dergilerde, panolarda boy gösterdiğinin farkında bile değil. Çünkü bu modeller o kadar başarılı bir dönüşüm yaşamış ki gerçeği bilmeyen birinin onların erkek olduğunu fark etmesi neredeyse imkansız.

Podyumun güzelleri arasında kendine yer edinmiş bu modellerin içinden en güzel 7 tanesi aşağıdaki galerimizde.

 1.  Claudia Charriez

Claudia Charriez’in dünyaya erkek olarak geldiğine inanmak gerçekten çok zor. Günümüzün uluslararası modellerinden biri olmayı başaran Charriez, 2008 yılında Amerika’nın Top Modeli adlı reality show programından ve Janice Dickinson Modeli Ajansı’nın TV şovlarından atılmıştı.

 2.  Lea T.

Brezilyalı Lea T. 1981 yılında Leandro Cerezo olarak dünyaya geldi. Fakat bu durum onu günümüzün en ünlü transseksüel modellerinden biri olmaktan alıkoymadı. Ünlü moda evi Givenchy Lea’yı ilham kaynağı olarak niteliyor.

 3.  Isis King

1985 yılında Darrell Walls olarak dünyaya gelen Amerikalı model Isis King, Amerika’nın Top Modeli adlı reality show programının ilk transseksüel yarışmacısı olarak ün kazandı. King programda iki sezon boyunca boy gösterdi.

 4.  Sirapassorn Atthayakorn

Taylandlı Sirapassorn Atthayakorn 2011 yılında Miss International Queen yarışmasında Kraliçe seçildi.

 5.  Chamila Asanka

Sri Lankalı model Chamila Asanka (kısaca Chami) moda sektöründe yeni parlayan bir yıldız. Asanka, 2011 yılında Miss International Queen yarışmasını kazanmıştı.

 6.  Roberta Close

Brezilyalı model Roberta Close, hermafrodit olarak dünyaya geldi ve Playboy dergisinin Brezilya basımında operasyon öncesi poz veren ilk transeksüel modeldi. 1989 yılında cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmesinin ardından Roberta Close, Brezilya’da yayınlanan bir erkek dergisine çıplak poz verdi ve “Brezilya’nın En Güzel Kadını” seçildi.

 7.  Andrej Pejic

Sırp-Avustralyalı model Andrej Pejic, kendini androjen olarak tanımlıyor ve hem erkek hem de kadın kıyafetlerini taşıması ile ünlü. Ocak 2011 Paris moda gösterilerinde Jean-Paul Gaultier için kadın olarak, Marc Jacobs için ise erkek olarak podyumda boy gösteren Pejic, aynı yıl models.com sitesinin en iyi 50 erkek modeli listesinde 18 numaraya, FHM’nin “2011 Dünyanın En Seksi 100 Kadını” sıralamasında ise 98 numaraya oturdu.

 8.  Caroline ‘Tula’ Cossey

Caroline “Tula” Cossey (eski adıyla Barry Kenneth Cossey) dünyanın en tanınmış trans kadınlarından bir tanesi olan bir İngiliz model. Cossey, James Bond filmi The Living Daylights’ta küçük bir rolde oynadı, Playboy dergisine poz verdi ve transseksüel bir model ve aktrist olarak yaşadıklarını kaleme aldığı “I Am A Woman” (Ben bir Kadınım) adlı bir otobiyografi yazdı.

NO COMMENTS

Yorumunuzu yazın