Çocuğu olmayan kadının ellerini kesti

çocuğu olmuyor diye karısının elleri kesildi

Kenya’da bir adam çocuğu olmuyor diye Jackline Mwende adındaki karısının ellerini kesti.  İddiaya göre kadın çocuk yapamadığı için her iki eli kesildi ve kafasından da ağır yaralandı. Bir kulağı da aldığı darbelerden sağır olan mağdur kadın çaresizlikle evliliğini devam ettirdi.

7 YILDIR ŞİDDET GÖRÜYOR

Yedi yıldır evli olan kadının, üreme problemlerinden dolayı çocuğu olmayan kadın bugüne kadar eşinden çok kez şiddet gördüğü öğrenildi. Vücudunun birçok yerinin yaralanmasına sebep ise kadının çocuk yapamıyor oluşu.

çocuğu olmuyor diye karısının elleri kesildi haberi

ÇOCUK YAPAMADI DİYE ELLERİNİ KESTİ

Kocası ilk önce kendisine çocuk vermediği için yaptıkları kavgada kadının kafasında büyük bir yaralanma oldu. Daha sonraki tartışmalarından birinde eşinin kollarını kesti.

Şiddete maruz kalan kadının babası ise, damadının kızını dövdüğüne şahit olduğunu ve bir keresinde kızını tamamen öldürmekle tehdit ettiğini açıkladı.

“KOCAM İNANÇLI VE SEVGİ DOLU BİRİ”

Şiddete maruz kalan kadı kocası için ‘O tanrıdan korkan inançlı ve sevgi dolu bir adamdır‘ ifadesi ise kafaları karıştırdı.

 

çocuğu olmuyor diye karısının elleri kesildi haberi oku

Elleri kesilen kadın Daily Nation gazetesinde haber olunca tüm dünyanın gözü bu olaya çevrildi. Yardım kuruluşları harekete geçerek her türlü desteği vereceklerini açıkladı. Emniyet mensupları konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumunuzu yazın