Çin restoranından kaburga istedi, köpek bacağı geldi

cin-restoranindan-kaburga-istedi-kopek-bacagi-geldi-ilginc-haberler

Çin restoranından kaburga siparişi vermişti fakat yanlışlıkla köpek bacağı geldi. Amerika’da Ashley Jefferson adlı kadın akşam yemeği olarak Çin restoranından kaburga siparişi verdi. Eve gelen paketi açan kadın kaburga yerine köpek patisi görünce gözlerine inanamadı. Hala köpeğin tırnaklarının gönderilen et parçasının üzerinde olduğunu gören kadın kusmamak için lavaboya gitti. Döndüğünde bu yaşadıkları ilginç olayı kameraya kaydederek sosyal medyada yayınladı.

Çin restoranından köpek bacağı geldi

  • Mağdur kadın yaşadığı şoku çektiği videoda herkesin görmesini sağladı. Videoda kendisine gönderilen köpek bacağını detaylıca görüntüleyen kadın bu videoyu internette yayınladı.

cin-restoranindan-kaburga-istedi-kopek-bacagi-geldi-video

  • Videoyla tepkisini tüm dünyaya göstermek isteyen kadın bunda başarılı oldu ve paylaşım birçok insan tarafından paylaşıldı.

cin-restoranindan-kaburga-istedi-kopek-bacagi-geldi

  • Yapılan paylaşımın altındaki dikkat çeken bir yorum ise şu şekildeydi; “Ey Çin yemeği severler, bir köpek tırnağı boğazınıza takılıp sizi öldürmeden önce hayatınıza bir çeki düzen verseniz iyi olur.”

 

  • Çin restoranından yapılan açıklama ise müesseselerinde asla köpek eti satmadıkları yönğnde oldu. Hatta bunun için Facebook hesaplarından sağlık bakanlığı tarafından onaylı restoranlarında köpek eti bulunmadığna dair bir belge yayınladılar:

  • Ashley Jefferson adlı mağdurun Facebook hesabından yaptığı paylaşımı aşağıda inceleyebilirsiniz:

cin-restoranindan-kaburga-istedi-kopek-bacagi-geldi-videosu

  • Yukarıda paylaşılan Facebook paylaşımının orijinal görsellerini incelemek için China Palace Havre de Grace sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yorumunuzu yazın