Canlı yayında bayan muhabiri taciz eden Pokemon Go oyuncusu

Canlı yayında bayan muhabiri taciz eden Pokemon Go oyuncusu izle

Kanada’nın Vancouver şehrinde CTV tetelevizyonunun muhabiri canlı yayında taciz edildi. Sarah MacDonald adlı bayan muhabir geç saatlere kadar sokaklarda Pokemon Go avına çıkan insanların haberini yaparken canlı yayında taciz şoku yaşadı. Pokemon Go avına çıkan vatandaşlar hakkında canlı yayına bağlanarak haberini sunan bayan muhabir yanına gelen bir Pokemon Go oyuncusu biri tarafında hem sözlü hem fiziksel tacizde bulunuyor.

“ONU POKE TOPUNDAN BECER”

MacDonald, arkasında kalabalık bir Pokemon Go oyuncusu içinde kamera karşısında haberini sunarken yanına yaklaşan genç selfie çekmek ister gibi yaptı. Spikerin yüzüne yaklaşarak selfie çekiyormuş gibi yapıp kulağına ‘Onu Poke Topu‘ndan becer’ ifadesini kullandı.Tacizcinin bu hareketine arkadaki kalabalık da kahkaha atarak destek oldu.

Canlı yayında bayan muhabiri taciz eden Pokemon Go oyuncusu videosu
Canlı yayında bayan muhabire taciz

MUHABİRDEN DİRSEK YEDİ

Yanına gelerek küfürler eden bu gence ilk müdahale muhabirin kendisinden oldu. Bayan muhabir sol dirseğiyle vurmak suretiyle genci hızla arkaya itti. Canlı yayında kadın spikeri taciz eden genç hızla arkalara doğru kaçıp uzaklaştı.

Canlı yayında bayan muhabiri taciz eden Pokemon Go oyuncusu haber videosu
Canlı yayında bayan muhabiri taciz etti

Bayan muhabir yapılan saygısızlıktan dolayı suratını ekşitse de bütün yaşananlar yayına yansıdı. Yayına yansıyan bu görüntülerden sonra stüdyodaki spiker canlı yayını keserek programa devam etti.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Hindistan'da-sebzeleri-kanalizasyon-suyunda-yıkadılar-videosu-play

KAYNAK: HABERPOP.COM

Yorumunuzu yazın