Boğa güreşinde yeni stil: Balonlu boğa güreşi

Boğa-güreşinde-yeni-stil-Balonlu-boğa-güreşi-izle-video-ilginç-haber

Bir grup boğa güreşçisi yeni bir çılgınlığa imza attı: . Amerikalı bir grup çılgın rodeocu gösterilerine renk katmak için bu kez ‘KnockerBall’ adını verdikleri balonların içine girerek kızgın boğaların karşısına çıktı. Öfkeli boğalar karşılarında şişmiş dev balonları görünce boynuzlarıyla vurmaya başladı.

Boynuz darbesiyle havaya uçtu

  • Öfkeli bir boğanın hedefi olan bir rodeocu boğanın boynuz darbesiyle metrelerce havaya uçtu ve hızla yere çakıldı. Neyse ki bir balon içinde olan adam boynuz darbesini ve yere düşüşte hiçbir şey hissetmeyerek bu darbeyi kazasız atlattı.

Boğa-güreşinde-yeni-stil-Balonlu-boğa-güreşi

  • Balon içinde boğa güreşi yapma fikrini seyirci de sevmiş olacak ki tribünde çığlıklar içerisinde hop oturup hop kalktı.

Boğa-güreşinde-yeni-stil-Balonlu-boğa-güreşi-video-ilginç-haberler

  • Minnesota’da düzenlenen bu ilginç boğa güreşi sosyal medyada en çok izlenen videolar arasında yerini aldı. Ama ayaklara darbe alınınca ne olacağı merak konusu.

KnockerBall nedir?

Knockerball topu, içine girip kollarımızı içerideki deliklere geçirerek kendimizi sabitlediğimiz bir şişirilmiş sert plastikten yapılmış toptur. ABD’de ilk olarak çıkan bu şişirilmiş top içine girerek oynanan oyunun çok eğlenceli olduğunu söylemek gerek. Knockerball topunun 1.2 metre 1,5 metre aralığında boyları bulunmaktadır. Çarpıştığınızda içinde hava olduğu için hiçbir darbe hissetmezsiniz.

Ayaklarınızın dışarıda kaldığını unutmayın ve onları koruyun. Dünya çapında hızla yayılmaya başlayan bu oyunun birçok fanatiği oluştu bile.

KnockerBall hakkında detaylı bilgi için buradaki linke tıklayabilirsiniz.

Yorumunuzu yazın