Home Manşet Bisiklet Yarışına Elektrikli Testereyle Daldılar

Bisiklet Yarışına Elektrikli Testereyle Daldılar

Bisiklet Yarışına Elektrikli Testereyle Daldılar
Bisiklet Yarışına Elektrikli Testereyle Daldılar

Her yıl düzenli olarak yapılan ve dünyanın en zorlu bisiklet parkurlarından biri olan “Trans–Siberian Extreme” bisiklet yarışında çok ilginç bir şey gerçekleşti. Aslında dünyada bir benzeri daha yaşanmamış olabilir. Yarış sırasında bisiklet parkuruna elinde elektrikli testereyle iki adam daldı. Elindeki elektrikli testereyle Kolombiyalı yarışçı ve Fransa Bisiklet Turu şampiyonu Egan Bernal’in yanına yaklaşan iki adamı gören izleyiciler gördüklerine inanamadı…

elektrikli testereyle bisiklet yarışına daldılar

Bisiklet Parkurunda Testereli Adamlar

Bisiklet parkurunda yarışçılar mücadele halindeyken aniden yola elinde bir elektrikli testere olan birilerini görünce gözlerine inanamadı. Elindeki testereyi bir yandan çalıştıran ve bir yandan bisikletçilerin üzerine yürüyen bu adamlar bir an heyecanı doruk noktasına ulaştırdı. Bir süre sonra elektrikli testerenin motorunu çalıştırarak motorun sesini yükselttiler. Bir yandan da aleti yukarı kaldırıp aşa indiriyordular. Tehlikeli hareketler yaparak Egan Bernal adlı yarışçıyla birlikte bir süre koştular. Daha sonra bu kişilerin elindeki testerelerle bisiklet yarışçılarına destek amacıyla bu ilginç gösteriyi tasarladıkları anlaşıldı.

Bisiklet Yarışına Elektrikli Testereyle Daldılar

Herkes Derin Bir Nefes Aldı

Bu ilginç destek şovunun zararsız olduğunu gören yarışçılar ve izleyiciler rahat bir nefes aldı. Niyetlerinin kötü olmadığını ve yarışmacılara kendi usulüyle bir gösteri düzenlemek istedikleri anlaşıldı. Yarıştan sonra yarışçıların güvenliğini tehlikeye atan bu kişileri polis yakalayarak işlem yaptı. Adının Alexander Skarsiey Thomas Chery olduğu öğrenilen bu kişilerin çiftçilikle uğraştığı ve bisiklet yarışlarını çok sevdikleri öğrenildi. İfadelerinde favori yarışmacıları Bernal’i neşelendirmek için bu eşsiz yolu kullandıklarını açıkladılar.

3 Yıl Yarış Yasağı

İfadelerinde elindeki testereyi çiftliğinde ağaçları kesmek için kullandıkları ve kendilerine ait bir testere olduğunu açıkladılar. Çiftçiler ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Edinilen bir bilgiye göre her iki yarış severe bisiklet yarışlarına 3 yıl katılmama cezası aldılar.