Bisiklet çalmak için ağaç kesen adam

bisikleti-çalmak-için-ağacı-kesen-adam-izle-videosu

Çin’de gerçekleşen  bir bisiklet hırsızlığı bu kadarına da pes dedirtecek cinsten. Yol kenarındaki ağaca zincirlenmiş bisikleti çalmak isteyen hırsız ağacı kesmek zorunda kaldı. Gözü dönmüş hırsızın bu kadar ileri gideceğine kimse inanmıyordu, ta ki görüntüleri izleyene kadar.

BİSİKLET ÇALMAK İÇİN AĞAÇ KESTİ

Gündüz vakti caddenin kenarındaki bir bisikleti gözüne kestiren hırsız motosikletini park ederek bisikletin yanına geldi. Ne var ki çalmak istediği bisiklet koca bir ağaca kilitlenmişti.

bisikleti-çalmak-için-ağacı-kesen-adam-video

Gözü dönmüş hırsız zinciri kesmek yerine bağlı olduğu ağacı kesmeye karar verdi. Motosikletinden getirdiği bir testereyle dev ağacın gövdesini kesmeye başladı.

bisikleti-çalmak-için-ağacı-kesen-adam

Gündüz vakti bu cesareti nereden aldı bilinmez ama kimseye görünmemeye dikkat etti. Hırsız bir atölyede çalışır gibi yaklaşık bir dakika boyunca uğraşarak ağacı kesmeyi başardı.

bisikleti-çalmak-için-ağacı-kesen-adam-videosu

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Kesilen ağacın gövdesinden bisikleti çıkaran adam onu motosikletinin arkasındaki seleye koyarak oradan hızla uzaklaştı. Gözü dönmüş hırsızın bu ilginç anları güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN:

bisikleti-çalmak-için-ağacı-kesen-adam-izle-video

Yorumunuzu yazın