Bir kalıp yağı tek seferde yutan kadın

yag-yutan-kadin
Koca bir dilim tereyağını tek hamlede yutan kadın videosu sosyal medyayı salladı. Boğazından geçerken kadının ne kadar zorlandığı görüntülere yansırken bu şovu izleyen arkadaşları da tezahuratlar eşliğinde ona destek oldu. Başarıyla dev yağ dilimini yuttuğunu gören arkadaşları şaşkınlıklarını çığlıklarla gösterdi. Bu benzersiz videonun internette yayınlandıktan sonra viral olması sürpriz olmadı. Sosyal medyaya düşen bu ilginç video için bazıları numara olduğunu iddia etseler de video gerçek gibi gözüküyor.

http://www.dailymotion.com/video/x4ye44e

Koca yağ kalıbını tek seferde yuttu

Evde arkadaşlarıyla eğlenen ev sahibi kadın, mutfakta misafirlerine bir gösteri yapmak istedi. Ama bu gösteri sıradan bir ev kadının yapacağı cinsten değildi. Yaklaşık 1700 kaloriye sahip dev tereyağı kalıbını tek seferde hiçbir yardım almadan yutacaktı.

bir-kalip-yagi-tek-seferde-yutan-kadin

Tereyağı boğazından geçerken zorlandı

Mutfakta arkadaşlarını karşısına geçen kadın dev yağ kalıbını eline alıp ağzına soktu. Hiç zaman kaybetmeden boğazında aşağı gönderen kadın bir süre zorlansa da midesine indirmeyi başardı.

bir-kalip-tereyagi-tek-seferde-yutan-kadin

Yuttuğu yağ 1700 kaloriye karşılık geliyor

Yaklaşık üç büyük sandviç kadar kaloriye sahip koca yağı tek seferde midesine indirmenin gururuyla gösterisini bitirdi. Videonun sosyal medyada hızla yayılmasından sonra izleyicilerden bazıları kadına ‘Piton’ lakabı taktı.

Yorumunuzu yazın