Araplar bedava yemek veren restoranı yağmaladı

araplar-bedava-yemek-veren-restorani-yagmaladi
Arabistan’ın milli gününde bir restoran ücretsiz yemek dağıtacağını duyurunca müşteriler yer yeri yağmaladı.Milli gün dolayısıyla vatandaşları bedava yiyecek vermeyi ilan eden restoran için işler pek düşünüldüğü gibi gitmedi. Restoranın kapıları henüz açılmadan onlarca insan kapısında beklemeye başladı. Personelin gelip hizmet vermeye başlamak üzereydi ki hazır bekleyen kalabalık yemek dağıtımına zaman tanımadan restoranın içine hücum ettiler.

Araplar restoranı şuursuzca yağmaladı

Çoğunun çocuk olduğu görülen müşteriler, sıraya girip yemek dağıtımını beklemek yerine masaların ve sandalyelerin üzerinden atlayarak restoranın içine girdi.

araplar-bedava-yemek-veren-restorani-yagmaladi-videosu

Restoranı adeta yağmalayan müşteriler gördükleri her yiyeceği ne olduğuna bakmadan yenilir mi yenilmez mi diye hiç düşünmeden avuçlayıp oradan uzaklaştı. Olayın şokunu yaşayan çalışanlar da neye uğradıklarını şaşırmış bir ifadeyle müdahale etmeden olan biteni seyretmekle yetindi.

araplar-bedava-yemek-veren-restorani-yagmaladi-video

Bu ilginç olayı restoran çalışanlarından biri tarafından cep telefonuyla kaydedilerek sosyal medya hesabından yayınladı.  Geriye bu ilginç görüntüler kaldı.

Yorumunuzu yazın